Μαστσεράνο προς συμπαίκτη του στα αποδυτήρια της Αργεντινής: «Είσαι παλτό»

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις για την εθνική Αργεντινής έκανε άθελά του ο Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι, όταν εν αγνοία του καταγράφηκαν ιδιωτικές συνομιλίες για την εθνική της χώρας του.

Το βίντεο έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της ”Ole” οι οποίοι το δημοσίευσαν και έγινε πανικός. Κι αυτό διότι τα όσα ακούγονται για τους ποδοσφαιριστές Παβόν, Μαστσεράνο, Καμπαγέρο είναι αδιανόητα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός, μετά την συντριβή από την Κροατία, ο Χαβιέρ Μαστσεράνο φέρεται να έχει πει σε έξαλλη κατάσταση στον Καμπαγέρο, τον τερματοφύλακα της ομάδας, που έκανε μοιραίο λάθος στο πρώτο γκολ που δέχθηκε: «Είσαι παλτό. Κοίτα τι γκολ έφαγες. Το μ….ι της μάνας σου»!

Ο Παβόν προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση και είπε: «Αρκετά, μην του λες τίποτα άλλο. Άφησε τον τον καημένο, τελείωσε. Δέχτηκε ήδη το γκολ, μην τον σκοτώνεις», για να λάβει την απάντηση του εκνευρισμένου Μαστσεράνο: «Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Βούλωσέ το. Ηλίθιε!».
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας που έφτασε μέχρι τον τελικό στο προηγούμενο Μουντιάλ κινδυνεύει να βρεθεί εκτός συνέχειας της διοργάνωσης αφού έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια