Μας τα χαλάει ο καιρός Κυριακάτικα – Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ σταδιακά θα καταστεί γενικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη για να καταστεί από το μεσημέρι και μετά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και στη συνέχεια και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τρίτη αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.