Μαξίμου για ΝΔ: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια», σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι, απαντώντας σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις διαπραγματεύσεις τόσο σχετικά με το Σκοπιανό, όσο και με την οικονομία.

Όπως σημειώνουν, «μία και μόνο φράση που είπε ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη, είναι αρκετή ως απάντηση στην ανερμάτιστη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που για άλλη μία φορά αμφισβητεί την καθαρή έξοδο: “Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”».

Νωρίτερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Πρωθυπουργός που έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έκανε για την Ελλάδα, είχε το θράσος σήμερα να ισχυριστεί ότι η Κυβέρνησή του επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μια ονομασία στα Σκόπια. Προφανώς θεωρεί νίκη για τη χώρα μας ένα απαράδεκτο όνομα όπως αυτό της “Μακεδονίας του Ίλιντεν” το οποίο συζητά με τον κ. Ζάεφ.

Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα να πάρει, είναι η απάντηση που του αξίζει στις εκλογές για το αχρείαστο τέταρτο μνημόνιο που υπέγραψε, κόβοντας ξανά συντάξεις και μισθούς μετά την υποτιθέμενη καθαρή έξοδο».

Στη ΝΔ απάντησαν και κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, σημειώνοντας: «Το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάτησε και πάλι το κουμπί των αυτοματοποιημένων ανακοινώσεων. Περιμένουμε, χωρίς μεγάλες προσδοκίες, τη στιγμή που θα εμπλακούν σοβαρά σε μία συζήτηση για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας»