Μαλάς: Ο Νικόλας είναι ο τελευταίος από τον οποίο μπορώ να δεχθώ μαθήματα αξιοπιστίας

Δεν δέχομαι μαθήματα αξιοπιστίας από τους εκπροσώπους του χθες, τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς:

“Άφησα μέχρι σήμερα αναπάντητες τις εναντίον μου επιθέσεις και προκλήσεις των ανθυποψηφίων μου. Όσο άδικες κι αν ήταν, όσο παραπλανητικές κι αναληθείς κι αν υπήρξαν. Όσο κι αν μας γύριζαν συνέχεια πίσω στο παρελθόν ενώ το ζητούμενο από όλους μας είναι να καταθέσουμε αξιόπιστες και δημιουργικές προτάσεις για το μέλλον.

Δεν πρόκειται εφεξής να δείξω καμία ανοχή απέναντι στις υπερβολές του πολιτικού ανταγωνισμού και τις συνειδητές διαστρεβλώσεις των θέσεων και των απόψεών μου.

Και κυρίως δεν πρόκειται να δεχθώ από τυπικούς εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου να εμφανίζονται ως τιμητές της πολιτικής μου διαδρομής και ως υποτιμητές της υποψηφιότητάς μου. Αυτό έκανε ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος κατά τη χθεσινή ομιλία του στο στάδιο Ελευθερία. Προσπάθησε να με ταυτίσει με το χθες, του οποίου ο ίδιος τυγχάνει να είναι γνήσιος εκπρόσωπος, με στόχο να μειώσει την αξιοπιστία μου.

Ε, λοιπόν, είναι ο τελευταίος από τον οποίο μπορώ να δεχθώ μαθήματα αξιοπιστίας.

Χθες έδινε διαβεβαιώσεις ότι αν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα ακούσουν οι πολίτες ποτέ να λέει «δεν είναι δική μου ευθύνη». Ας αρχίσει από σήμερα εξηγώντας στους πολίτες, γιατί επί πέντε χρόνια ευθυγραμμιζόταν πλήρως με την οικονομική πολιτική της παρούσας κυβέρνησης και του κ. Αναστασιάδη. Την πολιτική δηλαδή που συνέθλιψε τόσο τους εργαζόμενους όσο και τη μεσαία τάξη των οποίων σήμερα παριστάνει τον όψιμο προεκλογικό υπερασπιστή.

Για εμάς, η διαχρονική αξιοπιστία στην πολιτική έχει περιεχόμενο. Για κάποιους άλλους είναι μόνο περιτύλιγμα.”