Μακάκας τραβάει την μπλούζα τουρίστριας και… τα βγάζει όλα στη φόρα! (Video)

Μάλλον μετάνιωσε για τις στυλιστικές της επιλογές μια Αμερικανίδα τουρίστρια στην Ταϊλάνδη, που επέλεξε να επισκεφθεί ένα κέντρο προστασίας πιθήκων φορώντας μια ανάλαφρη μπλούζα χωρίς στηθόδεσμο.

Η Μπρίτανι Μπάουμαν είχε επισκεφθεί με φίλους της την πόλη Τσιανγκ Μάι και αποφάσισε να δει από κοντά τα συμπαθέστατα πιθηκάκια του κέντρου. Αυτό που δεν είχε υπολογίσει ωστόσο είναι η παιχνιδιάρικη διάθεσή τους, εξαιτίας της οποίας βρέθηκε… εκτεθειμένη μπροστά στην κάμερα.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τράβηξε μια φίλη της κοπέλας βλέπουμε ένα συμπαθέστατο μωρό πιθηκάκι μακάκας να σκαρφαλώνει αρχικά στο πόδι της νεαρής Αμερικανίδας και κατόπιν να γραπώνει την μπλούζα της, αποκαλυπτοντας το στήθος της.

Η σοκαρισμένη τουρίστρια σπεύδει να σηκώσει ξανά την μπλούζα, ξεσπώντας στη συνέχεια σε νευρικά γέλια.

«Γελούσαμε όλοι υστερικά, μέχρι δακρύων. Ήμουν τόσο ξαφνιασμένη που το πιθηκάκι μακάκας πήδηξε πάνω μου που δεν πρόλαβα να συγκρατήσω την μπλούζα», είπε η νεαρή σε βρετανικά ΜΜΕ. Όπως αποκάλυψε πάντως, οι ειδικοί που φρόντιζαν το πιθηκάκι μακάκας της αποκάλυψαν ότι ο μικρούλης μπορεί να είχε και… απώτερο σκοπό για το ξεγύμνωμα, αφού αυτή είναι η εποχή που ακόμα θηλάζει.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=GCIYcV_SpoI