Μήνυμα Αβέρωφ στο ΑΚΕΛ: Υπάρχει χρόνος για έρευνα. Δεν φοβόμαστε

Μήνυμα Αβέρωφ προς ΑΚΕΛ: Υπάρχει χρόνος να πούμε και όποια έρευνα θέλετε, να γίνει. Δεν φοβόμαστε.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου,  προσερχόμενος στο Επαρχιακό Συνέδριο ΔΗΣΥ Λεμεσού προέβη στην ακόλουθη δήλωση ως προς τις ενδοκομματικές εκλογικές διαδικασίες που γίνονται σε επαρχιακό επίπεδο:

«Σήμερα με τα τρία επαρχιακά μας Συνέδρια, της Λεμεσού, της Λάρνακας και της Αμμοχώστου ολοκληρώνεται η πυραμίδα της ηγεσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού σε κεντρικό επίπεδο και επαρχιακό επίπεδο. Με τα μανίκια πάνω συνεχίζουμε την δουλειά την σκληρή για τον τόπο και την παράταξη».

Ακολούθως ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις ΑΚΕΛ ως προς το θέμα του Συνεργατισμού, επανέλαβε πως «προέχει η χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Θεωρώ ότι η αποδοχή εκ μέρους της Κυβέρνησης, η καταρχήν αποδοχή της πρότασης της Ελληνικής, διασφαλίζει την χρηματοπιστωτική σταθερότητα και διασφαλίζει 9,5 δισεκατομμύρια καταθέσεις. Αυτό το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό».

Παράλληλα έστειλε και μήνυμα προς το ΑΚΕΛ τονίζοντας πως αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα υπάρχει αρκετός χρόνος «για να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα» για να σημειώσει με έμφαση πως «έρευνες αν θέλουν, να γίνουν για όλες τις περιόδους. Και το σίγουρο που θέλω να τους πω πως δεν μας αγγίζουν στον Δημοκρατικό Συναγερμό και ούτε φοβόμαστε οποιαδήποτε έρευνα».

Ως προς το Κυπριακό, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ σημείωσε πως «η δική μας πλευρά και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε από την επομένη του Κρανς Μοντανά έστω και αν είχαμε προεκλογική περίοδο ότι ήταν πανέτοιμος για συνέχιση των διαπραγματεύσεων» για να προσθέσει πως «θεωρούμε ότι μετά τις τουρκικές εκλογές ανοίγει ένα παράθυρο που δίνει προοπτική στο θέμα του διαλόγου».