Λιλλήκας: Αναχρονιστικές οι πρακτικές Νίκου Αναστασιάδη

Σε γραπτή δήλωση του ο υποψήφιος Πρόεδρος, Γιώργος Λιλλήκας κάνει λόγο για αναχρονιστικές πρακτικ΄ςε του Νίκου Αναστασιάδη και αναφέρει:

“Κάτω από το άγχος των εκλογών ο κ. Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση του παίρνουν αποφάσεις του ποδαριού, αποφάσεις οι οποίες κρίνονται παράνομες.

Πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Αναστασιάδης ότι στον 21ο αι. δεν γίνονται αποδεκτές αναχρονιστικές πρακτικές που παραπέμπουν σε πολιτικούς παλαιάς κοπής.

Οι χορηγίες προς τα δυσπραγούντα Σωματεία ή οι έκτακτες εισφορές σε όποιαν ομάδα πληθυσμού δυστυχεί από την οικονομική πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη και κυρίως η απόφαση για διαγραφή χρεών των Σωματείων προκαλούν την λαϊκή κατακραυγή.

Αποδεικνύουν ότι ο κ. Αναστασιάδης έχει μείνει σε παρωχημένες εποχές.

Η Κυπριακή κοινωνία έχει ανάγκη από επίλυση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακή διακυβέρνηση του ΠτΔ και όχι από μπαλωματικές λύσεις που δεν κάνουν τίποτα άλλο από να διαιωνίζουν τις αιτίες των προβλημάτων όπως οι πολιτικές λιτότητας και το κούρεμα των καταθέσεων που επέβαλε με την στήριξη βέβαια των κομμάτων που συγκυβερνούσαν, ο κ. Αναστασιάδης.

Είναι για το λόγο αυτό που η Κύπρος μπορεί να πάει μπροστά μόνο με αλλαγή της διακυβέρνησης του.

Μόνο με μια κυβέρνηση που θα έχει ως κέντρο της προσοχής της την εξυπηρέτηση των πραγματικών αναγκών, την διαμόρφωση κοινωνικών πολιτικών που θα κατανέμουν δίκαια τον εθνικό πλούτο, που θα έχει αναπτυξιακό προσανατολισμό, για να μπει σε τροχιά ανάπτυξής η Κυπριακή οικονομία δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας για επαναπατρισμό και των νέων επιστημόνων μας.”