Λεβέντης: Ο Τσίπρας έγινε δεξιότερος όλων, θα έπρεπε να έχει κάνει χαρακίρι

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6» τόνισε:

«Ούτε πεθαμένος δεν θα κουβέντιαζα με τον Τσίπρα γιατί δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Μόνο που κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιότερος όλων έπρεπε να κάνει χαρακίρι. Για να μείνει στην εξουσία ξεβρακώνεται και τα υπογράφει όλα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Ο Τσίπρας παλεύει να αντικαταστήσει τον Καμμένο που βλέπει ότι έχει μηδενίσει το κοντέρ στήριξης του λαού και τώρα το παίζει πατριώτης», εκτίμησε στη συνέχεια.

Κατά τον ίδιο, «εκλογές θα γίνουν μέχρι το Σεπτέμβριο γιατί από τον Αύγουστο πρέπει να κόψει μισθούς και συντάξεις. Θα πάει το Μακεδονικό μέχρι του σημείου που μπορεί και εκείνη τη στιγμή θα κάνει εκλογές».

Ωστόσο, εξέφρασε διαφωνία με το να γίνουν εκλογές και να «πέσει» ο Τσίπρας. «Εγώ θέλω να υπάρχει μια σοβαρή κυβέρνηση. Εγώ φοβάμαι περισσότερο τον Μητσοτάκη από τον Τσίπρα γιατί είναι φιλελεύθερος. Από αριστερός (σ.σ. ο Τσίπρας) μεταλλάχτηκε σε δεξιό. Μεταξύ δύο δεξιών θα διαλέξει η Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προειδοποίησε, επίσης, ότι αν ο πρωθυπουργός κάνει προδοσία για το Μακεδονικό «θα είναι στην οικογένεια του το ανάθεμα για πάντα».