Λεβέντης: Μπορεί να πάρει από τη φυλακή Νόμπελ Ειρήνης ο Τσίπρας – Συνεταιράκι της δεκάρας ο Καμμένος\

“Μπορεί να το πάρει και από τη φυλακή το Νόμπελ Ειρήνης ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό που έκαναν χθες παρά τη θέληση του ελληνικού λαού να παραδώσουν εθνότητα ως Μακεδονία και γλώσσα ως Μακεδονική είναι για φυλακή. Αυτή είναι η άποψή μου” δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Όποιος υπέγραψε και όποιος χαζογέλαγε στις Πρέσπες πρέπει να τιμωρηθεί. Πιστεύω πανελλήνια σιγά σιγά θα εμπεδωθεί αυτή η άποψη. Στην περίπτωση του κ. Τσίπρα και του κ. Κοτζιά η δικαιοσύνη θα τους καλέσει, αφού εξελιχθούν τα πράγματα και δούμε τι θα πάθουμε, τώρα δεν γνωρίζουμε τι θα πάθουμε” συμπλήρωσε.

“Λοιδωρεί ο Τσίπρας ότι είναι λίγος ο κόσμος, ο ίδιος ας κάνει συγκέντρωση να δούμε πόσο κόσμο θαμαζέψει. Δεν πάει με το πλήθος εδώ, χρειάζεται δημοψήφισμα. Αλλά με το δημοψήφισμα ξέρει τι μαύρο θα φάει” τόνισε.

“Ο δικός μας Πρόεδρος της Δημοκρατίας κόβει κορδέλες και εγκαίνια, αυτή είναι η αποστολή του. Θα δείτε ότι θα τελειώσει η θητεία του και θα κόβει κορδέλες” ανέφερε o κ. Λεβέντης.

“Θα είμαι από εκείνους που θα απαιτήσω να εξεταστεί το ζήτημα αν έχει ευθύνες ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κοτζιάς που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Θα απαιτήσω δικαστικό έλεγχο του θέματος” υπογράμμισε.

“Οι ξένοι έψαχναν έναν Πρωθυπουργό να ξεβρακώνεται. Δεν είναι προς τιμήν του ότι στέλνουν τα συγχαρητήρια οι ξένοι. Τα συγχαρητήρια σε έναν Πρωθυπουργό πρέπει να τα δίνει ο λαός του και όχι οι ξένοι. Ντροπή του! Αυτός είναι ο μοβόρος που αγνοεί τους πάντες, ο Τσίπρας. Ο Πάνος Καμμένος είναι ένα συνεταιράκι της δεκάρας” κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Δείτε το βίντεο: