Κυπριανού: Το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου χρησιμοποιεί μια συνταγή πολύ παρατραβηγμένη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού στην εκπομπή “Ενημέρωση” του Άλφα, αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με τους διορισμούς των αξιωματούχων του κράτος στην μεταβατική περίοδο εάν γίνει μια συμφωνία για το Κυπριακό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυπριανού αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου ότι θα διορίζει ο κ. Ακιντζί τους ε/κ βουλευτές, λέγοντας πως “η αρχική δήλωση του κ Παπαδόπουλου, ήταν ότι αυτό θα ισχύει με την Ομοσπονδία, δηλαδή μετά την λύση το Κυπριακού όχι απλά για την μεταβατική περίοδο πράγμα που είναι εντελώς εκτός πραγματικότητα γιατί οι όποιοι αξιωματούχοι της πολιτείας θα εκλέγονται με τις διαδικασίες η οποίες προ νοούνται”.

“Το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου, χρησιμοποιεί μια συνταγή πολύ παρατραβηγμένη. Δηλαδή συνθηματολογία, κινδυνολογία και ισοπέδωση κατά την άποψη μου. Όπως αυτό το ότι 80 εκ. Τούρκοι θα έχουν το δικαίωμα να έρχονται με την συμφωνία 4 προς 1. Για να συμβαίνει αυτό πρέπει να υπάρχει μια Ελλάδα των 320 εκ. και αυτή την στιγμή η Ελλάδα είναι μόλις 9.5-10 εκ. Αυτά τα πράγματα που λέγονται είναι άπλα για να εκφοβίζουν τον κόσμο”, σημειώνει ο κ. Κυπριανού.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ: