Κυπριανού: Η υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά είναι η ελπίδα των πολλών

Η υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά είναι η ελπίδα των πολλών, ανέφερε σε δηλώσεις του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ,  Αντρος Κυπριανού:

“Χτες, με τη σκληρή δουλειά εκατοντάδων Ακελιστών, ανένταχτων πολιτών αλλά και πολιτών από άλλους κομματικούς χώρους, έγινε το πρώτο βήμα της μεγάλης προσπάθειας για πραγματική αλλαγή για τον τόπο μας και τον λαό μας.

Η επόμενη μέρα μάς βρίσκει ακόμα πιο αποφασιστικούς για την υλοποίηση του τελικού στόχου: για την απαλλαγή μας από τη διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη. Ο κ. Αναστασιάδης ό, τι είχε να δώσει το έδωσε. Δυστυχώς βιώσαμε μια πενταετία που κούρεψε την ελπίδα του λαού μας για λύση και επανένωση. Μια πενταετία που έκανε τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Μια πενταετία που έστειλε χιλιάδες νέους επιστήμονες στη μετανάστευση, ενώ καταδίκασε την πλειοψηφία των νέων ανθρώπων να δουλεύουν δίχως δικαιώματα και με μισθούς πείνας. Μια πενταετία στην οποία τα κρούσματα διαπλοκής, διαφθοράς και αναξιοκρατίας έγιναν καθημερινό φαινόμενο. Μια πενταετία που δεν δίνει διέξοδο στα μεγάλα προβλήματα και δεν μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Στον αντίποδα, η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά είναι η ελπίδα των πολλών. Είναι η υποψηφιότητα της σοβαρότητας, της ειλικρίνειας και της αξιοπιστίας. Είναι η φωνή όλων αυτών που θέλουν να δουν την Κύπρο επανενωμένη και ειρηνική. Είναι η φωνή όλων αυτών που θέλουν αξιοπρεπείς και ποιοτικές θέσεις εργασίας, κοινωνικό κράτος που θα προστατεύει και δεν θα εξευτελίζει, αξιοκρατία και ανάπτυξη για όλους. Είναι η φωνή όλων αυτών που θέλουν να δουν τον πολιτισμό να ανθίζει και να αναπτύσσεται, το περιβάλλον να προστατεύεται πραγματικά. Είναι η φωνή όλων αυτών που θέλουν επιτέλους η Κύπρος να προχωρήσει μπροστά με διαφάνεια και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Καλούμε όλους όσοι θέλουν να απαλλαγούμε από το χτες, όλους όσοι θέλουν πραγματικά την αλλαγή να στηρίξουν την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά την ερχόμενη Κυριακή. Τώρα είναι η ώρα να ενωθούμε όλοι και ενωμένοι να ανοίξουμε το δρόμο για την Κύπρο του αύριο.”