Κομματική και προσωπική άποψη !!

Ο κομματικός αντιπρόσωπος του  κινήματος Αλληλεγγύη ο οποίος παρευρέθηκε στο Crans Montana, Πόλυς Παλλήκαρος  κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Εθνικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 5 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη υπέβαλε δύο προτάσεις στο Εθνικό Συμβούλιο:

Μία προσωπική πρόταση με την οποία κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προχωρήσει στην υποβολή πρότασης πάνω στη γραμμή του πλαισίου Γκουτέρες γιατί αυτό επέβαλλε η τοποθέτηση του ως μέλος και ως αναπληρωτής πρόεδρος της Αλληλεγγύης.

Στην  δεύτερη κομματική τοποθέτηση του ήταν  υποχρεωμένος να αναφέρει τη γραμμή του κόμματος του μέσω της οποίας σε πλήρη εναρμόνιση με το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ χαρακτήρισαν την απόφαση του Προέδρου Αναστασιάδη επικίνδυνη και εκτός πλαισίου των συμφωνηθέντων.

Όταν πληροφορήθηκε την πρώτη τοποθέτηση του αναπληρωτή προέδρου της Αλληλεγγύης,  η  Ελένη Θεοχάρους αναστατώθηκε τόσο πολύ και επιβιβάστηκε αμέσως στο τρένο για το Crans Montana.

Παρούσα πλέον η ίδια διατρανούσε τις σωστές θέσεις της τριμερούς ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ – Αλληλεγγύης για το Κυπριακό.

Φαίνεται ότι πλέον η Ελένη Θεοχάρους προτιμά να είναι παρούσα η ίδια έστω και για λίγο στο Εθνικό Συμβούλιο και αυτό έκανε και τη περασμένη Δευτέρα, στη Κύπρο. Απλά έδωσε το παρόν της στη συνεδρία του Εθνικού πριν αναχωρήσει για Βρυξέλλες.