Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ: Καλώς βγήκε ο Κουφοντίνας -Ο νόμος είναι νόμος

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Ξυδάκης αναφερόμενος στο θέμα της άδειας του αρχιεκτελεστή της 17Ν είπε πως καλώς βγήκε.

Ο κ.Ξυδάκης μιλώντας στο ΣΚΑΙ αφού είπε αρχικά ότι αν ήταν ακόμα δημοσιογράφος δεν θα ασχολούταν με το θέμα της 48ωρης άδειας του Κουφουντίνα , θα έπρεπε να είναι τρίτο τέταρτο θέμα στην επικαιρότητα.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν συμφωνεί πολιτικά με την άδεια που έλαβε ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια τρομοκράτης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η Δημοκρατία δεν εκδικείται και ότι ο νόμος είναι νόμος. «Δεν είμαστε Σαουδική Αραβία να κόβουμε χέρια και πόδια», ωστόσο ερωτηθείς ξανά αν καλώς βγήκε ο Κουφοντίνας, ο κ.Ξυδάκης είπε βεβαίως, καλώς βγήκε ο Κουφοντίνας. «Εχουμε πραξικοπηματίες που επίσης βγήκαν. Εγώ είμαι υπέρ των μη εκδικητικής δημοκρατίες. Το δικαστήριο δεν κρίνει ιδέες, κρίνει πράξεις και ο Κουφοντίνας κρίθηκε.

Ο Παττακός βγήκε το 94 επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, το 93, βγήκε λόγω της υγείας του και μέχρι το θάνατό του ύβριζε τη Δημοκρατία».