Καφεμαντεία: Προβλέψεις και ερμηνείες για όλα τα ζώδια

Η Καφεμαντεία, είναι  η πιο παλιά μαντική μέθοδος, με τις μεγάλες και βαθιές της ρίζες σε Ανατολή, δίνει της απαντήσεις της, σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσα από τα έμπειρα μάτια του Μάντη.

Τα απαραίτητα σύνεργα:
Ο καφές πρέπει να είναι ελληνικός . Το φλιτζάνι πρέπει να έχει λευκό χρώμα εσωτερικά, να είναι κλασσικού σχήματος, με φαρδύ χείλος και στενότερο πάτο, όχι οι σημερινή ίσια κούπα για να αφήνει κατακάθι.

Τρόπος :
Πίνουμε τον καφέ μας ή αν δεν θέλουμε να τον πιούμε πίνουμε 3 γουλιές μόνο.. Ανακινούμε το φλυτζάνι με φορά τους δείκτες του ρολογιού ώστε να φύγει το κατακάθι από κάτω και να αφήσει τα γνωστά σχήματα στα τοιχώματα του φλιτζανιού μας.. χύνουμε το υπόλοιπο κατακάθι και μετά, το αφήνουμε ανάποδα στο πιατάκι να στραγγίξει για δύο λεπτά.

Το φλιτζάνι χωρίζεται σε 12 μέρη με πρώτο, αυτό που είναι στα δεξιά από το χερούλι… και ανήκει στο ζώδιο του Κριού και τελευταίο, αυτό που είναι αριστερά, που δηλώνει τον Ιχθύ.

Προβλέψεις – αποσυμβολισμός –ερμηνείες για όλα τα ζώδια… 1-2 εβδομάδες.

Κριός: Σύμβολο – Η ΚΑΜΗΛΑ

Υπάρχει μια λαχτάρα στην καρδιά σας, για κάποιον που είναι χαμένος αυτό το διάστημα, ή έστω οι επικοινωνίες έχουν παγώσει – σταματήσει. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε νεότερα, που θα μιλούν για επανέναρξη συνομιλιών… που θα αναφέρονται σε επανασύνδεση.

Ταύρος: Σύμβολο – ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Όσοι είναι μόνοι ή προσφάτων χωρισμένοι, θα δεχτούν την εύνοια του σύμπαντος μέσα από μια καινούργια γνωριμία με άτομο που μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά, την καρδιά και το μυαλό σας. Χρήμα θα μπει άμεσα στην τσέπη σας.

Δίδυμοι: Σύμβολο – ΚΑΡΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ

Δεν χρειάζεται ούτε να κάνετε, ούτε και να πείτε, κάτι περισσότερο στο άτομο που αγαπάτε. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε την ερωτική του εξομολόγηση, αποδοχή των δίκαιων προτάσεων σας, αλλά και την δράση του για κοινή πια πορεία.

Καρκίνος: Σύμβολο – Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε μια πιο έντονη συζήτηση με τον άνθρωπο σας, που όμως θα βγάλει στην επιφάνεια αλήθειες και κρυφά μυστικά. Εσείς είστε αυτοί, που θα πάρετε όμως και τις τελικές αποφάσεις, για το τι κρατάτε και τι πετάτε… από όλο αυτό.

Λέων: Σύμβολο – ΚΕΡΙ ΑΝΑΜΕΝΟ

Οι ελπίδες σας για κάποιον παλιό σας έρωτα – ιδιαίτερη γνωριμία, θα γίνουν πραγματικότητα. Προσεχώς, θα λάβετε ένα μαντάτο που θα μιλά για επισκέψεις από το παρελθόν. Μην εκπλαγείτε …αν έρθει πιο έντονα από ότι υποθέτετε η πρόταση για άμεση επανασύνδεση.

Παρθένος: Σύμβολο – ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Κάτι – κάποιος εσείς περιμένετε. Αυτό έχει να κάνει με μια προσωπική – ερωτική σας εκκρεμότητα, που πάνω σε κάποιον καυγά παλιότερο, χωριστήκατε. Αυτό αλλάζει! Οι εκπλήξεις θα σας βρουν τουλάχιστον, απροετοίμαστους.

Ζυγός: Σύμβολο – ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

Κάποια οικονομικά θέματα, που σας απασχολούν, μέσα από ανέλπιστο χρήμα και βοήθεια από τρίτα άτομα, θα λυθούν μόνιμα. Θετική θα είναι και η απάντηση που θα λάβετε από κάποιον που αγαπάτε. Η συνέχεια….σας δικαιώνει.

Σκορπιός: Σύμβολο – ΑΣΤΕΡΙ

Η τύχη σας κρατά σφιχτά το χέρι, σε όλους τους τομείς που την χρειάζεστε. Το πρόσωπο, που αγαπάτε αλλά δεν είναι ‘εδώ’, θα σας φανερωθεί επικοινωνιακά τις επόμενες ημέρες, και θα ζητήσει, αυτήν την φορά κάτι περισσότερο για εσάς. Τα οικονομικά σας ισορροπούν.

Τοξότης: Σύμβολο – ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Μπορεί να διορθώσετε, ότι έχει γίνει λάθος μέχρι τώρα…. Και σε αισθηματικές υποθέσεις και σε συνεργασίες. Αυτό που έχει σημασία, είναι να πείτε αυτήν την φορά την αλήθεια και τα αιτούμενα σας, και θα δείτε ότι όλα θα ισορροπήσουν.

Αιγόκερως: Σύμβολο – ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ

Υπάρχουν κάποια άτομα, που εσείς τους έχετε επιτρέψει να μπουν ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας, σε επίπεδο επικοινωνιών. Ίσως και να είναι αυτοί που ευθύνονται, για το αισθηματικό μπέρδεμα …που έχει προκύψει στην σχέση σας. Αλλάξτε το άμεσα.

Υδροχόος: Σύμβολο – ΣΚΑΛΑ ΑΝΟΔΙΚΗ

Όλα από τις επόμενες ημέρες, αλλάζουν και σας δίνουν πρώτα – πρώτα μια καλύτερη και πιο ισχυρή ψυχολογία. Μέσα σε αυτό υπάρχουν… χρήματα, νέος έρωτα, εύκολη επανένωση – σμίξιμο συναισθημάτων με το άτομο που αγαπάτε.

Ιχθείς: Σύμβολο – ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ

Πολλές και σημαντικές χαρές και μαντάτα σας έρχονται…προσεχώς. Ο άνθρωπος σας, έχει κάποιες ανακοινώσεις να σας κάνει καλές, για την σχέση σας. Στην εργασία σας, θα δείτε άνοιγμα και χρήμα. Φρέσκα πρόσωπα, θα γοητεύσουν τους μόνους.