Καφεμαντεία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Καφεμαντεία: Τα σύμβολα του καφέ μπορούν να μας φανερώσουν τη πορεία μίας σχέσης καθώς και την οικονομική τύχη του ενδιαφερόμενου.

Κριός: Σύμβολο – Ο ΗΛΙΟΣ

Μην μασάτε τα λόγια σας. Οι αλλαγές στην ερωτική ζωή σας πλησιάζουν άμεσα, μέσα από το άτομο που αγαπάτε, και τις ειδήσεις που τόσο καιρό επιθυμούσατε να ακούσετε από την μεριά του. Μαζί με αυτό, μια οικογενειακή σας υπόθεση, λήγει υπέρ της δικής σας τσέπης!

Ερωτική τύχη: 9/10

Ταύρος: Σύμβολο – Η ΚΑΜΗΛΑ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που ειπώθηκαν, παλιά και σε κάποιες στιγμές αδυναμίες. Αυτό έχει αλλάξει και ο σύντροφος σας, με την λευκή σημαία να κυματίζει, πλησιάσει και σας μιλά για κοινή πορεία, και χωρίς πια άλλες ανούσιες καθυστερήσεις και χάσιμο χρόνου.

Ερωτική τύχη: 9/10

Δίδυμοι: Σύμβολο – ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ + ΒΕΡΕΣ

Μπορεί να έχετε χαθεί με το άτομο, που κάποτε δεθήκατε κάτω από περίεργες συνθήκες. Αυτό είναι και κάτι που θα τροποποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις σας, θα δώσουν τις καλές αφορμές για να είστε και πάλι μαζί ζευγάρι.

Ερωτική τύχη: 10/10

Καρκίνος: Σύμβολο – ΤΟ ΧΕΡΙ

Οι μέρες φέρνουν στο αφρό, καταστάσεις που απαιτούν την προσοχή και τις λύσεις σας. Αυτό θα ξεκινήσει από τα οικονομικά σας που θα σας αποδώσουν τα μέγιστα…και θα συνεχιστεί με τον σύντροφο σας που πραγματικά, είναι κοντά για να λύσει τα παλιά του δεσμά.

Ερωτική τύχη: 9/10

Λέων: Σύμβολο – ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΣΗ

Η μοναξιά, είναι μόνο για αυτούς που την αισθάνονται και την έχουν δεχτεί. Στην δική σας την περίπτωση, ακόμη και αν στο τώρα έχετε απομακρυνθεί από το άτομο που θέλετε, η μοίρα θα σας ενώσει και πάλι, με συνοπτικές διαδικασίες, που θα έρθουν μόνο από την άλλη πλευρά.

Ερωτική τύχη: 10/10

Παρθένος: Σύμβολο – ΤΟ ΜΑΤΙ

Κάποιος σας κοιτάζει, ή παρατηρεί την ζωή σας, από κοντά και από μακριά. Αυτό είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα το ξέρετε, και απλά θέλει να έρθει κοντά σας, και να σας δώσει την καρδιά του, και αυτήν την φορά οριστικά. Δεν θα έχετε χρόνο στην διάθεση σας, για σκέψεις….απλά διαχειριστείτε το.

Ερωτική τύχη: 9/10

Ζυγός: Σύμβολο – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΥΘΥΣ

Οι χιλιομετρικές και οι χρονικές αποστάσεις, δεν αποθαρρύνουν εσάς και την καρδιά σας, από να σταματήσετε να αγαπάτε αυτόν τον άνθρωπο… που αυτήν την στιγμή δεν είναι παρόν. Οι αλλαγές πλησιάζουν και δίνουν τις αφορμές, για μόνιμη ένωση και επίσημη.

Ερωτική τύχη: 10/10

Σκορπιός: Σύμβολο – Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Τα νέα και οι ειδήσεις θα σας προλάβουν και θα σας εκπλήξουν. Κληρονομικά, νέα εργασία, οικονομικές απολαβές θα πέσουν στον δρόμο σας για να σας ανοίξουν τις πόρτες …για μια νέα ζωή. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στον ερωτικό τομέα, με το ερχομό μιας παλιάς σας αγάπης.

Ερωτική τύχη: 10/10

Τοξότης: Σύμβολο – Η ΣΚΑΛΑ

Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για εσάς που είναι μόνο προσωρινές. Θα χαθούν με την προσφορά από την τύχη, χρήματος και ανέσεων από εκεί που δεν περιμένετε. Νέος έρωτα που θα λήξει κάθε τι παλιό που σας έχει πονέσει, και θα γίνει η σκάλα …για να πάτε σε ένα άλλο πιο δυνατό επίπεδο ζωής.

Ερωτική τύχη: 10/10

Αιγόκερως: Σύμβολο – ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Ξέρετε τι συμβαίνει στην ερωτική σα ζωή, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά να περιμένετε τις θετικές εξελίξεις, να περάσουν από μπροστά σας. Τα προβλήματα του ατόμου που αγαπάτε, άμεσα λήγουν, και η θέση της αγάπης στην καρδιά του, θα είναι μόνο δική σας.

Ερωτική τύχη: 9/10

Υδροχόος: Σύμβολο – Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Θα σας διεκδικήσει μια νέα προσωπικότητα, και το πάθος που θα ζήσετε θα είναι μοναδικό. Το έχετε ανάγκη για να ξεφύγετε από τις μετριότητες που σας κυκλώνουν τώρα, και σας έχουν βάλει σε μια μόνιμη ανασφάλεια. Το χρήμα και η πορεία σταθερότητας μέσα από τον δικό σας κόπο, θα δηλώσουν επίσης παρόν.

Ερωτική τύχη: 9/10

Ιχθείς: Σύμβολο – Ο ΣΚΥΛΟΣ

Μην αφήνετε την σχέση σας, στα στόματα των τρίτων. Σίγουρα κάποιοι σας ζηλεύουν υπερβολικά. Εσείς γνωρίζετε πως μπορείτε να φέρετε τις λύσεις μέσα στον δεσμό σας. Σε όλα δίπλα σας θα είναι ο σύντροφος σας, που θα βρει και πάλι την προσωπική του ισορροπία μετά από μια περίοδο στασιμότητας.

Ερωτική τύχη: 10/10