«Κατσάδιασε» διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου επειδή δεν σιδέρωσε το παντελόνι του!

Η προδημοσίευση αποσπασμάτων από το βιβλίο «Let Trump be Trump», το οποίο έγραψαν δύο πρώην συνεργάτες της προεκλογικής του καμπάνιας, έχει ήδη ξεσηκώσει σάλο.

Στα κομμάτια που δημοσίευσε η Washington Post οι συγγραφείς Corey Lewandowski και David Bossie αποκαλύπτουν το ρόλο της Χόουπ Χικς, της όμορφης διευθύντριας Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, η οποία το 2016 ήταν συνεργάτιδα του Τραμπ στον προεκλογικό του αγώνα.

Όπως αναφέρουν, η Χικς ήταν υπεύθυνη μέχρι και για την… ατσαλάκωτη εικόνα του Τραμπ, φροντίζοντας να περνάει τα κουστούμια του με ένα μηχάνημα ατμού, την ώρα που ήδη τα φορούσε ο Τραμπ.

«Φέρε το μηχάνημα» της φώναζε ο Τραμπ λίγο πριν από κάθε ομιλία του και η Χόουπ έτρεχε έντρομη να το φέρει και να φροντίσει το κουστούμι του. Όμως, μια φορά ξέχασε να το πάρει μαζί της.

«Γαμώτο, Χόουπ! Πως τόλμησες να το ξεχάσεις;» αποκρίθηκε ο Τραμπ, φωνάζοντας.

Ήταν ένα λάθος που δεν θα ξαναέκανε ποτέ η Χόουπ, συμπληρώνουν οι συγγραφείς του βιβλίου.

Παράλληλα αποκαλύπτουν ότι η νεαρή κοπέλα είχε κάνει αίτηση για να προσληφθεί σε ένα από τα γκολφ κλαμπ του Ντόναλντ Τραμπ, και παραξενεύτηκε ιδιαίτερα όταν εκείνος της ανακοίνωσε ότι την προσλαμβάνει ως στέλεχος της προεκλογικής του καμπάνιας για την Προεδρία των ΗΠΑ.