Κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία ο 52χρονος που είχε απαγάγει φοιτήτρια

Σοκ προκαλεί για μια ακόμη φορά η δράση του 52χρονου άντρα ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.

Εκτός από τις βαριές κατηγορίες που ο 52χρονος αντιμετωπίζει για την κακοποίηση της 22χρονης και για τις οποίες είχε κριθεί προφυλακιστέος τον περασμένο Μάιο, από τις δικαστικές αρχές ασκήθηκε σε βάρος του, νέα, συμπληρωματική δίωξη για παιδική πορνογραφία.

Η συμπληρωματική δίωξη στηρίζεται στο υλικό από τις κάμερες και το σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία στο ημιυπόγειο κολαστήριο του 52χρονου.
Κατά πληροφορίες πρόκειται για φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα.

Μάλιστα μετά την άσκηση της συμπληρωματικής δίωξης, σήμερα ο 52χρονος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για τη νέα κατηγορία. Ζήτησε ωστόσο και πήρε προθεσμία για το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.

Η δράση του 52χρονου είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη όταν στις αρχές του περασμένου Μάιου αστυνομικοί εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του στη Δάφνη και βρήκαν την 22χρονη φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

Οι έρευνες των αρχών είχαν ξεκινήσει μετά από δήλωση εξαφάνισης της 22χρονης από τους γονείς της. Οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι του 52χρονου αφού προηγουμένως είχαν ενημερωθεί από τους γονείς της κοπέλας ότι το διάστημα εκείνο η νεαρή φοιτήτρια βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη απολογία του ο 52χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή του.