Καταγγελία της Δήμαρχου Μάνδρας για Αστυνομικούς…

Εκκληση για γιατρούς και επιπλέον αστυνομικούς έκανε μεταξύ άλλων η δήμαρχος Μάνδρας, η οποία προχώρησε και σε μία σοβαρή καταγγελία.

«Η επόμενη ημέρα είναι χειρότερη. Οι κάτοικοι είναι εξοντωμένοι, απελπίζονται», δήλωσε η Ιωάννα Κριεκούκη στον ΣΚΑΪ και μετέφερε την καταγγελία που της έγινε.

«Δέκα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δηλώθηκαν χθες το βράδυ ότι θα ήταν στην Μάνδρα για να κάνουν περιπολίες για πλιάτσικο και φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού», ανέφερε η δήμαρχος της περιοχής.

Η ίδια δήλωσε ότι έχει στείλει έγγραφα σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ζητώντας γιατρούς, αλλά και υπαλλήλους του ΕΦΚΑ και τραπεζών, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ταυτότητες και τα βιβλιάρια που έχασαν οι κάτοικοι της Μάνδρας στη φονική πλημμύρα.

«Να στείλει το υπουργείο Υγείας γιατρούς σε δημοτικό χώρο για να εξετάζουν τα περιστατικά υγείας. Δεν αρκεί να δίνουμε εμείς τα φάρμακα σε χρόνια πάσχοντες. Έχουμε λοιμώξεις του αναπνευστικού και στα μάτια από τα νερά και τις λάσπες», δήλωσε η κ. Κριεκούκη και συμπλήρωσε: «Να έρθουν υπάλληλοι του ΕΦΚΑ για να βγάλουν ξανά οι ασφαλισμένοι τα βιβλιάρια ασθενείας. Και ζήτησα από τράπεζες να στείλουν υπαλλήλους για να βγουν ξανά οι κάρτες αναλήψεων και τα βιβλιάρια. Σε λίγες ημέρες θα μπει η πενιχρή τους σύνταξη και δεν θα μπορούν να πάρουν χρήματα. Χρειάζεται και επιπλέον στελέχωση του αστυνομικού τμήματος Μάνδρας, προκειμένου να μπορεί ο κόσμος να βγάλει ταυτότητα, χωρίς αυτή δεν μπορούν να πληρωθούν από τον δήμο».