Κασιδιάρης: «Σκιάχτρο η Χριστοδουλοπούλου» -«Είσαι νεοναζί κανίβαλος» απάντησε εκείνη

Σε ένα χυδαίο ρατσιστικό παραλήρημα κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου επιδόθηκε ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής αποκαλώντας την…ούτε λίγο ούτε πολύ «σκιάχτρο».

«Η Χριστοδουλοπούλου είπε για τους μετανάστες ότι λιάζονται κι έχουν δικαίωμα στο δημόσιο χώρο. Εμείς όταν βγούμε θα βάλουμε την Χριστοδουλοπούλου σε βραχονησίδα να την βλέπουν το βράδυ σαν σκιάχτρο να λένε «Παναγιά μου τι είναι αυτό» και να γυρίζουν να φεύγουν».

Στην επίθεση αυτή δεν αντέδρασε το προεδρείο της Βουλής και ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης που ήταν στην έδρα ωστόσο λίγο αργότερα στο βήμα ανέβηκε η κ. Χριστοδουλόπουλου η οποία αποκάλεσε τον Κασιδιάρη «νεοναζί κανίβαλο» και ανέφερε πως η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει το χρέος της προκειμένου η Βουλή να ξεβρομίσει από τους Χρυσαυγίτες.

«Δεν θα ασχοληθώ με τον νεοναζί κανίβαλο και τα όσα είπε εναντίον μου, Δεν θα απαντήσω στο παραλήρημά του. Ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το χρέος της, ώστε η Βουλή να ξεβρομίσει απο τον ναζιστικό ,ρατσιστικό, ξενοφοβικό,σεξιστικό λόγο που τον ακούμε χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε»

Εκ των υστέρων και μετά την παρέμβαση Χριστοδουλοπούλου ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης ζήτησε να διαγραφούν οι φράσεις του Κασιδιάρη από τα πρακτικά με την πρώην υπουργό να σχολιάζει την εκ των υστέρων παρέμβαση λέγοντας:

«Πρέπει να υπάρχουνε αντανακλαστικά όταν ακούγονται αυτά, δεν αρκεί η προσωπική πρωτοβουλία του καθενός».