Κέιτ Μίντλετον προς Αντζελίνα Τζολί: Ξανασκέψου το και γύρνα στον Μπραντ Πιτ

Να και μια είδηση που δεν ξέραμε και μάθαμε προσφάτως. Η Κέιτ Μίντλετον και η Αντζελίνα Τζολί είναι πολύ καλές φίλες. Μάλιστα η διάσημη ηθοποιός έχει ουκ ολίγες φορές συμβουλευτεί της Δούκισσα του Κέμπριτζ σε διάφορα θέματα προσωπικής φύσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου όταν η Τζολί επισκέφτηκε το Λονδίνο για τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας βρήκε το χρόνο και συναντήθηκε με την Μίντλετον.

Οι δύο κυρίες επικεντρώθηκαν στο γάμο και το διαζύγιο του άλλοτε αγαπημένου και δημοφιλούς ζευγαριού του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το παλάτι και αναρτήθηκαν σε ξένα σάιτ η Τζολί εκμυστηρεύτηκε στη φίλη της Κέιτ ότι μετά το χωρισμό και το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει με το μεγάλωμα των παιδιών τους και ότι της λείπει πολύ.

Τότε η Μίντλετον την προέτρεψε να το ξανασκεφτεί, να τον συγχωρήσει και να είναι ξανά μαζί. Μάλιστα φέρεται να της είπε ότι όταν ήταν μαζί τους θεωρούσε ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια και πως θα έπρεπε να κοιτάξει βαθιά μέσα στην καρδιά της και να βρει το κουράγιο να τον συγχωρήσει.

Η Τζολί και η Μίντλετον είναι φίλες και γνωρίστηκαν το 2015 μέσα από το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρουν και οι δύο. Έκτοτε η φιλία τους έχει δυναμώσει, μιλούν τηλεφωνικά και συναντιούνται όποτε τους δοθεί η ευκαιρία.