Κάρτες Αγγέλων – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κάρτες Αγγέλων – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας
Το κλίμα είναι καλό μέσα στην σχέση, τον γάμο σας! Αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα, θα πολλαπλασιαστεί και το πιο πιθανόν είναι να υπάρξουν δεσμεύσεις ακόμη και εντός του έτους! Τα οικονομικά σας, έχουν άνοδο!

Ταύρος: Η κάρτα – Η Δύναμη
Όλα αυτά που έχετε κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να τα περιορίσετε. Οι μέρες μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας, θα έρθουν ευκαιρίες και ευκολίες για να στρώσουν και πάλι την ερωτική τους ζωή… αλλά και την ταλαιπωρημένη εικόνα τους.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Ελευθερία
Αποφασίστε ποιον θέλετε και για ποιον λόγο. Τα νεύρα σας είναι πια φανερά. Μάλλον κάτι μέσα στον ερωτικό σας δεσμό …δεν λειτουργεί όπως πρέπει και αυτό σας φέρνει σε ανισορροπία και τάση φυγής. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας.

Καρκίνος: H κάρτα – Η Φιλία
Στα μάτια σας υπάρχει ζωγραφισμένη η αγωνία, καθώς δεν είστε ακόμη βέβαιοι πως σας βλέπει ένα συγκεκριμένο άτομο, για το οποίο και ενδιαφέρεστε ερωτικά. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε τις απαντήσεις σας. Θετικές!

Λέων: Η κάρτα – Η Ισορροπία
Έχετε περάσει πάρα πολλά και το μόνο βέβαιο είναι, ότι πλέον στο τώρα ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε. Σε αυτήν την δράση, θα σας έρθει και ένας νέος έρωτας που θα ξαναγεμίσει τις μπαταρίες σας. Το χρήμα είναι στην διάθεση σας.

Παρθένος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση
Ζείτε κάτι που ποτέ στην ζωή σας, δεν το είχατε ονειρευτεί. Αυτό είναι και ένα δώρο, από το σύμπαν, που θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Απολαύστε το και φροντίστε αυτήν την φορά να είσαστε προσεχτικοί. Έχετε πια μάθει από το παρελθόν σας.

Ζυγός: H κάρτα – Ο Εορτασμός
Δεν θα υπάρξει άλλη αναμονή. Αυτός που περιμένετε να έρθει… να σας ξεκαθαρίσει την θέση του… να σας πει την αλήθεια… πλησιάζει και μόνο θα σας εκπλήξει ευχάριστα… και όπως τελικά σας αξίζει. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Θεραπεία
Είσαστε πια απελευθερωμένοι, από τα άσχημα και τα περίεργα που συντελέστηκαν στο παρελθόν σας. Οι μέρες που έρχονται θα σας φέρουν εσώτερη γαλήνη αλλά και αυτόν …που τόσο καιρό περιμένετε. Τα καλύτερα είναι απλά μπροστά σας.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Μουσική
Δεν θα μείνετε μόνοι σας, για πολύ ακόμη. Τώρα είστε πιο έτοιμοι από κάθε άλλη φορά, να ανοίξετε την καρδιά σας, και να απολαύσετε έναν καινούργιο έρωτα, που θα σας δώσει απλόχερα αγάπη, τρυφερότητα και μόνιμη αισθηματική ασφάλεια.

Αιγόκερως: Η κάρτα – Η Υλοποίηση
Οι παρατεταμένες και αληθινές σας προσπάθειες …έχουν κάνει την τσέπη σας να γεμίζει σιγά – σιγά. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε και την ευκαιρία να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε, ακόμη κα αυτήν την στιγμή έχουν παγώσει οι επικοινωνίες.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Αγάπη
Δεν θα πρέπει να έχετε καμία ανησυχία για την αισθηματική σας ζωή. Η τωρινή μοναξιά, θα λήξει μέσα από την έλευση μιας καινούργιας και έντονης προσωπικότητας, που θα διώξει τα σύννεφα του παρελθόντος. Ετοιμαστείτε για αλλαγές.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Αρμονία
Επιτέλους λίγη ησυχία. Το επόμενο διάστημα… θα δείτε την ισορροπία σας μέσα από την πρωτοβουλία του ανθρώπου σας. Κάποιοι από εσάς, θα έρθετε και σε αποφάσεις γύρω από δεσμεύσεις – συγκατοίκηση …και όχι μόνο!