Κάρτες Αγγέλων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κάρτες Αγγέλων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Βρισκόμαστε σε μία  εποχή, που αλλάζουν όλα και η αγάπη σε όλες τις μορφές της θα κυριαρχήσει μέσα στις καρδιές όλων.

Κριός: Ο Εορτασμός

Μόνο μέσα από την σιωπή σας, θα βρείτε τον δρόμο για να έρθετε και πάλι στην ισορροπία σας. Αυτά που είχατε να πείτε, ήδη τα έχετε αναφέρει στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα έχετε και τις πράξεις που θα σας ενώσουν κάτω από το φως. Στα οικονομικά σας μην χάνετε χάρες, διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ταύρος: Η Αγάπη

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφορές μέσα στον δεσμό σας, αλλά μόνο έτσι και μέσα από καλή και ουσιαστική επικοινωνία, θα λυθούν όλα τα προβλήματα αλλά και να γνωριστείτε και πολύ καλύτερα. Σίγουρα και αυτοί που έχουν τσακωθεί/απομακρυνθεί αυτό το διάστημα, θα έρθουν και πάλι σε ερωτική συνεννόηση.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι: Η Θεραπεία

Εσάς που σας αγαπούν όλοι, ετοιμαστείτε για τεράστιες αλλαγές μέσα στην ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή. Αυτοί που σας χώρισαν, θα επιστρέψουν και με λευκή σημαία σηκωμένη ανακωχής, με προτάσεις δεσμεύσεις. Νέες εργασιακές προτάσεις πλησιάζουν, που θα σας λύσουν τα οικονομικά σας θέματα.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος: Ιδέες και Έμπνευση

Δεν επιτρέπετε πια σε κανέναν, και ειδικά από το παρελθόν σας, να σας πλησιάσει χωρίς να έχει στα χέρια του, κάποια συγκεκριμένη πρόταση για το μέλλον. Φυσικά και νέοι έρωτες μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες θα σας δελεάσουν. Οικονομικές ανάσες έρχονται από βοήθεια αγαπημένων τρίτων.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Λέων: Ο Διαλογισμός

Είσαστε αυτοί που αδικήθηκαν το περισσότερο στην αγάπη, παρότι έδωσαν την ψυχή τους, σε κάποια σχέση – σύντροφο. Αυτό αλλάζει και οι καταστάσεις γυρίζουν υπέρ σας μέσα πλέον, από βέβαιες επανασυνδέσεις, που θα σας χτυπήσουν τις επόμενες ημέρες την πόρτα. Ζυγίστε τα πάντα, και απαντήστε μόνο ότι εσείς θέλετε, μιας και θα είστε προσεχώς άκρως απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Παρθένος: Τα Κύματα Ευημερίας

Μια ευνοϊκή περίοδος ξεδιπλώνεται μπροστά σας …και σας κάνει να αλλάξει τα ερωτικά και προσωπικά σας δεδομένα. Οι σχέσεις θα ανανεωθούν και οι σύντροφοι όσα και αν έχουν άσχημα έχουν ανταλλαχθεί, θα τα ανακαλέσουν. Προτάσεις γάμου, εγκυμοσύνες αλλά και μόνιμες μετοικήσεις, είναι στο μενού που θα φέρει και την οικονομική σταθερότητα.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ζυγός: Η Ελευθερία

Θα πρέπει κυριολεκτικά να αρπάξετε τις οικονομικές – επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα σας παρουσιαστούν, όπου και να σας ανεβάσουν άμεσα σε ένα άλλο καλύτερο επίπεδο ζωής. Σε επόμενη κίνηση, θα πρέπει να βάλετε τα προσωπικά σας όρια στον άνθρωπο που αγαπάτε, αν θέλει να συνεχίσετε να τον αγαπάτε. Νέες αγκαλιές περιμένουν τους αδέσμευτους.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Σκορπιός: Η Δύναμη

Οι εναλλακτικές λύσεις που σας προτείνει το ταίρι σας, δεν σας αφορούν. Έχετε ήδη δηλώσει τι ζητάτε και σίγουρα αυτό έχει γίνει κατανοητό. Οι μέρες θα δώσουν και την οικονομική ανάταση και των δύο πλευρών, άρα όλα μπορούν να επιταχυνθούν. Οι μόνοι που αναμένουν κάτι από τα παλιά, θα το έχουν και θα τους αρέσουν….πολύ οι αλλαγές που θα παρατηρήσουν .

Εύνοια με ζώδια της Γης

Τοξότης: Η Αρμονία

Είναι ένα καλό διάστημα, που οι όποιες αλλαγές και να έρθουν θα είναι μόνιμες και θα χαρακτηρίσουν το ερωτικό σας μέλλον. Μόνοι θα βρουν το ιδανικό τους ταίρι, μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο, οι χωρισμένοι θα μονιάσουν και θα οδηγηθούν σε δεσμεύσεις. Αυτό έχει τη ισχύ του, ακόμη και σε περιπτώσει με χρονικό κενό μηνών – ετών.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως: Η Μαγική Αίσθηση

Φίλοι και οικογένεια είναι στο πλευρό σας, και θέλουν να σας δουν ευτυχισμένους με όποιον εσείς αγαπάτε. Όλα τα άλλα πραγματικά δεν τους αφορούν. Είναι στην δική σας την ευχέρεια να λήξετε μια για πάντα προβλήματα με τον άνθρωπο σας. Κάποιοι ίσως και να αποφασίσουν ξαφνικά να παντρευτούν. Τα χρήματα και η οικονομική πλέον σταθερότητα θα είναι ο αρωγός σας.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Υδροχόος: Η Φιλία

Οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις δεν είναι της δικής σας κουλτούρας. Φροντίστε αυτό να το περάσατε και στο άτομο …που δημιουργεί αυτήν την ασταθή κατάσταση, και μετά ρίξτε το βάρος σας στην εργασία σας. Μόνοι που αναζητούν νέα πρόσωπα για να τους δώσουν αγάπη και αισθηματική ασφάλεια μόνιμα πια.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Ιχθείς: Η Υλοποίηση

Μην στέκεστε και πολύ στα λόγια ενός νέου έρωτα. Αναμείνατε να δείτε τις πράξεις του. Οι μέρες μέχρι την νέα εβδομάδα, θα δώσουν σε κάποιους του ζωδίου σας, ευκαιρίες για να πλησιάσετε αυτόν που αγαπάτε. Ευκολίες θα έρθουν και από τον οικονομικό σας τομέα, που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Εύνοια με ζώδια του Νερού