Κάποιες οφείλουν να υποβάλουν την παραίτηση τους

Όταν κάποιος κάνει πολιτική ενάντια στη κυβέρνηση η οποία τον έχει διορίσει πρέπει πάραυτα να υποβάλει  την παραίτηση του από το αξίωμα που κατέχει και κυρίως όταν αμοίβεται  με χιλιάδες ευρώπουλα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει διορίσει μεταξύ άλλων, δύο γυναίκες, η μία είναι η επίτροπος περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου και η Αναστασία Παπαδοπούλου, ως νομική σύμβουλο της Ad hoc διυπουργικής επιτροπής για προετοιμασία της εθνικής στρατηγικής κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Η Αναστασία Παπαδοπούλου είναι αδελφή του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου και έχει το γενικό πρόσταγμα του εκλογικού του επιτελείου.

Η δε Ιωάννα Παναγιώτου είναι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Κινήματος των Οικολόγων.

Αφού λοιπόν διορίστηκαν από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα ήταν πιο σωστό να είχαν υποβάλει την παραίτηση τους γιατί ζούμε σε μία χώρα Δημοκρατίας και όχι “μπανανίας”.

Ήδη έχουμε μπεί σε εκλογική τροχιά και από τη στιγμή που και οι δύο εξασκούν πολιτική υπέρ του πρίγκηπα, για καθαρά λόγους πολιτικής δεοντολογίας και ευθιξίας θα έπρεπε  να δώσουν άμεσα την παραίτηση τους.

Εκτός βέβαια και αν για δικούς του λόγους ο Νίκαρος θέλει να τις κρατήσει στην κυβέρνηση του. Οι ίδιες όμως οφέιλουν να το πράξουν.