Θεοχάρους: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του Κυπριακού λαού

Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του Κυπριακού λαού, ανέφερε σε γραπτή δήλωση τής η πρόεδρος του κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη θεοχάρους μετά τη συνάντηση με τα κόμματα του ενδιάμεου χώρου που στήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου:

«Στο Κίνημα μας γίνονται συνεχείς διεργασίες για την ανάλυση του αποτελέσματος των Εκλογών της χθεσινής μέρας. Προσπαθούμε να βρούμε τους λόγους που η υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου δεν πέρασε στο δεύτερο γύρο, μια υποψηφιότητα με κρυστάλλινες, πεντακάθαρες, πατριωτικές θέσεις, που περιμέναμε ότι θα είχαν εμπνεύσει τον Κυπριακό λαό».

Αυτά ανέφερε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Δρ. Ελένη Θεοχάρους εξερχόμενη από τη συνεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου, και πρόσθεσε: «Από την άλλη έχουμε και τη διαδικασία για το τι θα γίνει την προσεχή Κυριακή, συζητάμε και στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Κινήματος μας, το οποίο δεν έχει ολοκληρώσει τη συνεδρία του, έχει διακοπεί αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσουμε είτε το απόγευμα, είτε αύριο».

«Παράλληλα, γίνεται συνεννόηση και με το Κεντρικό Εκλογικό Επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου, με τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα και τις ομάδες που τον είχαν υποστηρίξει, με στόχο να βρούμε μια κοινή συνισταμένη που θα κρατήσει και το μέτωπο ενιαίο, αρραγές, δυνατό, πανίσχυρο, ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που επίκεινται, και από την άλλη να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του Κυπριακού λαού που κατά την εκτίμηση μας θα τεθούν σε άμεσο κίνδυνο στο προσεχές μέλλον», τόνισε καταληκτικά η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.