Η Oprah Winfrey εξηγεί γιατί δεν παντρεύεται τον επί 31 χρόνια σύντροφο της

Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στην Αμερική, αλλά και πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο, που όμως τις έχει κάνει κατά καιρούς να αναρωτιούνται γιατί δεν έχει ποτέ παντρευτεί τον αγαπημένο της σύντροφο.

Η Oprah Winfrey διατηρεί δεσμό με τον επιχειρηματία Στέντμαν Γκράχαμ και η σχέση τους μετρά περισσότερα από 30 χρόνια. Παρόλα αυτά η διάσημη πρώην παρουσιάστρια δεν έχει κάνει ποτέ το βήμα προς την εκκλησία.

Η ίδια επέλεξε να μιλήσει για το θέμα αυτό σε συνέντευξή της στην Vogue, που δημοσιεύθηκε στις 14 Αυγούστου.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Oprah Winfrey ποιο είναι το δίδαγμα για τις γυναίκες στην κοινωνία, όταν αυτές βρίσκονται μεν σε μακροχρόνια σχέση αλλά δεν παντρεύονται.

Τότε εκείνη απάντησε ως εξής:

«Να ζεις τη ζωή σου με τους δικούς σου όρους».

Η πρώην παρουσιάστρια εξήγησε ότι το ζήτημα του γάμου δεν προέκυψε ποτέ ανάμεσα σε εκείνην και τον Γκράχαμ, εκτός από μια φορά που η ίδια ρώτησε τον σύντροφο της τι θα είχε συμβεί αν ποτέ παντρεύονταν κι εκείνος της απάντησε «δεν θα ήμασταν μαζί».

Η Oprah Winfrey συνέχισε λέγοντας, ότι δεν θα ήταν μαζί με τον Γκράχαμ, γιατί ο γάμος απαιτεί έναν διαφορετικό τρόπο ύπαρξης σε αυτόν τον κόσμο.

«Η αντίληψη του για το τι σημαίνει να είσαι σύζυγος αλλά και η δική μου για το τι σημαίνει να είμαι σύζυγος θα ήταν αρκετά παραδοσιακή και εγώ δεν θα μπορούσα να ταιριάξω σε αυτό», συμπλήρωσε η 63χρονη Oprah Winfrey.

Από ότι φαίνεται, τόσο η Oprah Winfrey, όσο και ο Γκράχαμ απολαμβάνουν τη ζωή τους όλα αυτά τα χρόνια ως σύντροφοι και όχι ως σύζυγοι και η ευτυχία τους είναι δεδομένη, ενώ πέρυσι η διάσημη σταρ της τηλεόρασης είχε αναγκαστεί να διαψεύσει τις φήμες περί γάμου μέσα από ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.