Η EA Sports προβλέπει για το Μουντιάλ 2018 τη Γαλλία να παίρνει το τρόπαιο

H Electronic Arts Sports, εν συντομία EA Sports, η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών, διατυμπανίζει ότι έχει προβλέψει την ομάδα που θα θριαμβεύσει στο εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Γαλλία θα κάμψει στα πέναλτι την αντίστασης της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ 2018, «σηκώνοντας» το βαρύτιμο τρόπαιο. Μάλιστα, η EA Sports εμβαθύνει την πρόβλεψη της, υπογραμμίζοντας ότι οι «πετεινοί» θα νικήσουν με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι, παρά το γεγονός ότι τα «πάντσερ» έχουν να μετρήσουν απώλεια από τα 11 μέτρα από το μακρινό 1976.

Η πορεία μάλιστα της Γαλλίας μέχρι τον τελικό θα περιλαμβάνει σκορ 2-1 με ανατροπή επί του πολλά υποσχόμενου Βελγίου, τη στιγμή που η Γερμανία θα θριαμβεύει με 3-1 επί της Ισπανίας. Οι ομάδες που θα αποχωρήσουν πρόωρα θα είναι οι Αίγυπτος, Ισλανδία και Μεξικό, σύμφωνα με την EA Sports, ενώ το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» θα καταλήξει στον Γάλλο Αντουάν Γκριεζμάν.

Η εταιρία δεν εξήγησε πως έφτασε στην πρόβλεψη του εφετινού νικητή, αλλά αν επαληθευθεί δεν θα είναι η πρώτη φορά, καθώς είχε πέσει… μέσα σε αυτόν του Μουντιάλ 2014, που ήταν η Γερμανία.