Η 53χρονη Πάμελα Άντερσον για 32χρονο Αντίλ Ραμί: Δεν περιμένω να με αγαπάει για πάντα

  • «Τα πράγματα μεταξύ μας κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Ειδικά αν χάσω τα προσόντα μου από τα οποία έγινα διάσημη. Δεν περιμένω ότι θα κρατήσει για πάντα.

Εκείνη 52, αυτός 32. Ο λόγος για την Πάμελα Άντερσον και τον αγαπημένο της Αντί Ραμί. Συνειδητοποιημένη για την διαφορά ηλικίας που έχουν η ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως είναι προετοιμασμένη πως ο έρωτάς τους δεν θα κρατήσει για πάντα.

Πρόσφατα η γοητευτική Πάμελα εθεάθη με διαμαντένιο δαχτυλίδι και πολλοί μίλησαν για αρραβώνα και επερχόμενο γάμο. Η κυρία Άντερσον ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε το γεγονός λέγοντας: «Τα πράγματα μεταξύ μας κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Ειδικά αν χάσω τα προσόντα μου από τα οποία έγινα διάσημη. Δεν περιμένω ότι θα κρατήσει για πάντα. Είμαι προετοιμασμένη για αυτό. Δεν περιμένω ο Αντίλ να με αγαπάει για πάντα. Κάποια στιγμή θα… πέσω. Έτσι δεν είναι; Θα είμαστε ερωτευμένοι για όσο κρατήσει», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως εκείνη δεν την απασχολεί η διαφορά ηλικίας και για αυτό το λόγο άλλωστε μετακόμισε και μένει στη Γαλλία για χάρη του.

Ο Αντίλ Ραμί είναι διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται με τα χρώματα της Μαρσέιγ. Από την πλευρά του ο ίδιος είπε: «Είναι υπέροχη. Ήρθαμε στο Μπέβερλι Χιλς για μερικές εβδομάδες και θα κάνουμε και ένα ταξίδι αστραπή στο Βέγκας. Βλέπω ότι της αρέσουν πολλά πράγματα εδώ».