Η Τζένιφερ Άνιστον επίσημα single – Ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Τζάστιν Θερού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον και ο σύζυγός της Τζάστιν Θερού χώρισαν. Σύμφωνα με πληροφορίες το δημοφιλές ζευγάρι μετά από επτά χρόνια σχέσης αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Η Τζένιφερ και ο Τζάστιν έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά. Εχθές Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τα 49α γενέθλια της Άνιστον, ανακοίνωσαν επισήμως με δήλωσή τους στα ΜΜΕ τον χωρισμό τους.

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας», είπαν.

«Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον», είπε το χολιγουντιανό ζευγάρι που δεν είναι πια μαζί.