Η σύζυγος του Will Smith παραδέχεται ότι ήταν εθισμένη στο σεξ..!

Σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις προχώρησε η σύζυγος του Will Smith, Jada Pinkett Smith, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο δίκτυο ΕΤ. Η ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί για πρώτη φορά δημόσια, ότι στο παρελθόν υπήρξε εθισμένη στο σεξ, αλλά και το αλκοόλ.

«Οταν ήμουν μικρότερη, πιστεύω ότι σίγουρα είχα κάποιου είδους εθισμό στο σεξ, ότι όλα μπορούν να λυθούν με το σεξ», ανέφερε με ειλικρίνεια και στην συνέχεια, μίλησε για το αλκοόλ. «Θυμάμαι να φτάνω στον πάτο. Ήμουν στο σπίτι μόνη μου, είχα πιει δύο μπουκάλια κρασί και πήγαινα για το τρίτο. Σκέφτηκα “πρέπει να έχω πρόβλημα”»!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Jada, κατάφερε να σταματήσει να πίνει αμέσως όταν συνειδητοποίησε ότι θα της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. «Οπότε το έκοψα μαχαίρι. Μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι άνθρωπος που κάνει κραιπάλες και πάντα πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου. Μπορώ απλά να “κολλήσω” με κάτι. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις, αλλά γιατί. Η συμπεριφορά που συνδέεται με αυτό. Γιατί αν θες να κάνεις πολύ σεξ, τέλεια, αλλά γιατί το κάνεις; Αυτό πρέπει να κοιτάξεις».

Δείτε το βίντεο: