Η Ρωσίδα μπαλαρίνα που χώρισε Αμπράμοβιτς από την Ζούκοβα;

Μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ανάμεσα σε Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ντάσα Ζούκοβα, τα ρωσικά ΜΜΕ έχουν πάρει φωτιά!

Όπως είναι λογικό, αναζητούν την αιτία πίσω από τον χωρισμό του ζευγαριού, προσπαθώντας να βρουν τι έφταιξε και ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tσέλσι χώρισε από την επί 10 χρόνια συμβία του.

Και η εμφάνιση μιας Ρωσίδας μπαλαρίνας στο πρώτο ματς της αγγλικής ομάδας για τη νέα σεζόν έδωσε αφορμή για σενάρια.

Ο λόγος για τη Ντιάνα Βισνέβα, 41 ετών, που εθεάθη να προσέρχεται στο Γουέμπλεϊ την περασμένη Κυριακή με κασκόλ των «μπλε», για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Αρσεναλ, για το Κομιούνιτι Σιλντ.

Η διάσημη χορεύτρια έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τον Αμπράμοβιτς, και συγκεκριμένα πριν από τρία χρόνια. Τότε, υπήρχαν φήμες στα ρωσικά Μέσα ότι διατηρούν σχέση, ωστόσο τις είχε διαψεύσει το περιβάλλον του μεγιστάνα -όπως άλλωστε διαψεύδει και τις νέες φήμες.

Η Βισνέβα, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λονδίνο συμμετέχοντας στην παράσταση «Αννα Καρένινα» με το φημισμένο Μπαλέτο Μαρίνσκι, πόσταρε η ίδια φωτογραφίες της από το ματς της Τσέλσι με την Άρσεναλ:

Ο στενός κύκλος του Αμπράμοβιτς, πάντως, χαρακτήρισε ως «ανοησίες» τα περί σχέσης, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη των ισχυρισμών ότι ο Ρώσος κροίσος και η μπαλαρίνα είναι ζευγάρι.

Όπως και να ‘χει, η φωτιά έχει ανάψει για τα καλά γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του διαζυγίου Αμπράμοβιτς – Ζούκοβα, ενός διαζυγίου που προβλέπεται να είναι το ακριβότερο όλων των εποχών.

«Μετά από 10 χρόνια που είμαστε μαζί, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, αλλά παραμένουμε στενοί φίλοι, γονείς και συνεταίροι στα πρότζεκτ που έχουμε αναπτύξει μαζί. Δεσμευόμαστε να μεγαλώσουμε μαζί τα δύο παιδιά μας. Επίσης, συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μόσχα και του Πολιτιστικού Κέντρου στην Αγία Πετρούπολη», ήταν η λιτή ανακοίνωση χωρισμού του 50χρονου Ρόμαν Αμπράμοβιτς και της 36χρονης Ντάσα Ζούκοβα.