Η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες, νίκησε 5-2 την ΑΕΚ

Εμφαντική επιστροφή στις νίκες πέτυχε η Ομόνοια, η οποία κέρδισε με 5-2 την ΑΕΚ στο στάδιο ΓΣΠ, σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Μαργκάσα, Νταρμπισάιαρ, Μοϊσόφ (αυτογκόλ) και Άλεξ, ενώ ο Χριστοφή τελείωσε το παιχνίδι στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου.

5-2 το σκορ για τους πράσινους που έφτασαν σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη κόντρα στην ΑΕΚ που πριν από τον αγώνα, ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε απώλειες βαθμών και δεν είχε δεχτεί τέρμα στο Πρωτάθλημα Cyta.

Με τη νίκη της αυτή η Ομόνοια έφτασε τους έξι βαθμούς σε τρεις αγώνες ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους εννεά βαθμούς.

Ο Ρενάτο Μαρκάσα με σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό για να ακολουθήσει το 2-0 από κεφαλιά του Νταρμπισάιρ στο 10ο λεπτό με τον Άγγλο να φτάνει τα τέσσερα τέρματα στο Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 στο 19′ με απευθείας φάουλ του Λαρένα αλλά ο Μοϊσοφ με αυτογκόλ στο 23′ και ο Άλεξ Σοάρες με εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή διαμόρφωσαν το 4-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Δημήτρης Χριστοφή με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 5-1 στο 50′ για να διαμορφώσει το τελικό 5-2 ο Μοϊσοφ με κεφαλία στο 87′.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Φαμπρίτσιο, Μαργκάσα, Άλεξ, Κατελάρης, Κανού (72′ Λόπες), Χριστοφή, Τζαρσίνιο (64′ Λεάντρο), Ντέρμπισαϊαρ (79′ Mαδούρο)

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς (21′ Λαμπάν), Νέλσον (38′ Χέφελ), Μουρίγιο, Μόισοφ, Λαρένα (70′ Κάσες), Τομάς, Ακοράν, Τέτε, Μυτίδης

Κίτρινες: Κατελάρης, Παναγή / Μόισοφ