Η μικρότερη βασίλισσα στον κόσμο είναι ετών 27 (Photos)

Μπορεί η βρετανική βασιλική οικογένεια να απασχολεί τις περισσότερες φορές τον Τύπο, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες τα διεθνή μέσα έχουν μια νέα εμμονή.

Και όχι δεν είναι η Μέγκαν Μαρκλ.

Η νέα… εμμονή είναι η βασίλισσα του Μπουτάν, η Γιάλτσουεν Τζέτσεν Πέμα Γουάνγκχουκ, η οποία είναι η νεότερη βασίλισσα του κόσμου.

Η 27χρονη βρέθηκε στον θρόνο, όταν παντρεύτηκε τον βασιλιά του Μπουτάν, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «ο βασιλιάς των δράκων».

Το πιο «περίεργο» της μεταξύ τους σχέση είναι πως ο βασιλιάς είχε σχέση με την ξαδέλφη της νυν γυναίκας τους, όταν σπούδαζε στην Οξφόρδη. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να μην έχει δημιουργήσει αναταράξεις στις σχέσεις τους.

Μιλώντας στο Travel and Leisure, ο βασιλιάς του Μπουτάν δηλώνει για τη σύζυγό του: «Περίμενα πολύ καιρό για να παντρευτώ. Αλλά δεν έχει σημασία πότε παντρεύεσαι εάν είσαι με το σωστό άτομο. Είμαι βέβαιος γι’ αυτή».

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Φεβρουάριο του 2016, με τον μικρούλη να συναγωνίζεται άνετα τον πρίγκιπα Τζορτ σε τσαχπινιά.

Λέγεται πως η βασίλισσα είναι λάτρης της Τέχνης, έχει σπουδάσει Ψυχολογία και Ιστορία της Τέχνης, στο Πανεπιστήμιο Regent του Λονδίνου, ενώ είναι και περιβαλλοντολόγος. Ο κόσμος την αγαπά γιατί υποστηρίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τον Απρίλιο του 2016, το βασιλικό ζευγάρι του Μπουτάν συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Γούλιαμ και την Κέιτ Μίντλεντον, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια υπέροχη εικόνα.