Η Μάιλι Σάιρους χώρισε τον Λίαμ Χέμσγουορθ γιατί η τραγουδίστρια δεν θέλει παιδιά

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στον αρραβώνα της Μάιλι Σάιρους με τον Λίαμ Χέμσγουορθ.

Μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό «Ok! Australia» πως το ζευγάρι δεν μπορεί να συμφωνήσει στο αν θέλει ή όχι παιδιά.

Η πηγή ισχυρίστηκε πως ο 28χρονος ηθοποιός είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει την άστατη ζωή και να γίνει μπαμπάς, αλλά η 25χρονη Μάιλι έχει άλλες ιδέες.

«Αυτός θέλει παιδιά και δεν θέλει να το αναβάλει διαρκώς, αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος σύμφωνα με την Μάιλι. Είναι συντετριμμένος» ανέφερε η πηγή. Θέλει να ζήσει κι άλλα πράγματα στη ζωή της η Μάιλι Σάιρους προτού γίνει μητέρα.

«Η Μάιλι ακύρωσε τα σχέδια για το γάμο και ο Λίαμ έχει κουραστεί από όλο αυτό. Δεν μπορούν να τα βρουν τους τελευταίους μήνες», ενώ πρόσθεσε: «Στην ουσία η Μάιλι δεν θέλει να παντρευτεί. Είναι κάτι που όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν εκτός από τον Λίαμ. Η οικογένειά του τον παρακαλεί εδώ και καιρό να το καταλάβει, αλλά αυτός έχει εμπιστοσύνη στην Μάιλι. Τώρα νιώθει πως είναι ηλίθιος».

Πέρυσι, η διάσημη τραγουδίστρια είπε πως ο γάμος δεν είναι προτεραιότητά της. «Δεν οραματίζομαι τον γάμο. Είμαι 24. Ελπίζω να ζήσω λίγο περισσότερο. Έχω πολλά ακόμη να ζήσω προτού παντρευτώ» είχε δηλώσει στην Sun.

Η Μάιλι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της στο Μαλιμπού, προσπαθώντας να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ εξαιτίας των δημοσιευμάτων.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά το 2012, αλλά χώρισαν το επόμενο έτος και τελικά αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους το 2016.