Η Θέμις Ανθοπούλου κλείνει τα στόματα όσων προσπάθησαν να την διαψεύσουν

Η ιστορία της Θέμιδας Ανθοπούλου είναι ευρέως γνωστή, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να την ξεχάσουν για ευνόητους λόγους….

Έχουμε αλλωστε προβάλει το θέμα της Θέμιδας μετά τη  δραματική και συγκινητική ανάρτησή της όπου εξιστορούσε τα γεγονότα  σχετικά με την απίστευτη περιπέτεια υγείας της , στην οποία – η πρώην έμπιστη της οικογένειας Παπαδόπουλου – αφήνει να εννοηθεί ότι την ξέχασαν.

http://www.laimitomos.com/%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8e%ce%b7%ce%bd-%ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8/

Φαίνεται όμως ότι , όχι μόνο την ξέχασαν, την κατηγορούν κιόλας ότι ζητά υπέρογκες αποζημιώσεις και ότι δεν δέχτηκε τις αντιπροτάσεις τους.

Ένα να πούμε στους επιτελείς που κατηγορούν και διαβάλλουν την Θέμιδα: Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό.
Και μόνο όσοι την χάσουν, κατανοούν. Και χρειάζονται χρήματα για να έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Και κοστίζουν πάρα πάρα πολλά. Το κόστος το πληρώνει η Θέμις, και έχει το δίκιο με το μέρος της και το  δικαίωμα για  σωστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να καλύπτει ανάγκες που δεν μπορεί μιας και ατύχησε να βρεθεί σ’ αυτή την θέση.

Δείτε τη σημερινή ανάρτηση της Θέμιδας:

“Αφιερωμένο στους αγνώστους με τις αποκλειστικές πληροφορίες από τους «υπεράνω». Το ποσό που αιτούμαι για αποζημίωση από το Ίδρυμα Λεβέντη κυμαίνεται από 500,000 χιλιάδες έως 2 εκατομμύρια ευρώ. Ούτε 4 ούτε 5 ούτε 6 εκατομμύρια.

Όσοι σας δασκάλεψαν έχουν τα πολιτικά κίνητρα, όχι εγώ. Εγώ διεκδικώ το δίκιο μου κ εσείς κάνετε τον προεκλογικό σας λέγοντας ψέματα. Για πείτε λοιπόν, πόσο κοστολογείτε εσείς οι ειδήμονες, ανάμεσά σας κ επιτελείς του Νικόλα Παπαδόπουλου, την αρτιμέλεια, πόσο «κοστίζει» ένα χέρι, μια ζωή που βίαια αλλάζει; Λιγότερα από μια προεκλογική εκστρατεία; Ή μήπως εκεί δεν υπάρχει πλαφόν; Όσο για τις δήθεν αντιπροτάσεις που έγιναν, απολαύστε την μοναδική απάντηση που λάβαμε. Αν υπάρχει κάποια αντιπρόταση σας προκαλώ να την δημοσιοποιήσετε κ θα απολογηθώ δημοσίως.

Εσείς όμως θα απολογηθείτε σε μένα;”

Στην θέση της Θέμιδας θα μπορούσε να ήταν ο κάθε εργαζόμενος ο οποίος έχει αναφαίρετο δικαίωμα να εργάζεται σε χώρο ο οποίος να τηρεί τον περί ‘Ασφάλειας και Υγείας’ στην εργασία νόμο του 1996 (Νόμος 89(Ι)/96).

Αρκετοί προσπαθούν να εκμηδενίσουν την υπόθεση λεγοντας ότι υπάρχουν πολιτικά κινητρα πίσω απο τη δημοσιοποίηση της. Όσοι όμως μιλάνε για πολιτικά κίνητρα αδυνατούν να καταλάβουν την αξία της αρτιμέλειας. Την αξία της υγείας. Οι αποδείξεις όμως μιλούν από μόνες τους πλέον.