ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ έτοιμο να εκραγεί το ΡΙΚ

Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνονται τα όσα ακούγονται να συμβαίνουν στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής θέλει, εκτός από παντού, να βάλει χέρι και στο Τμήμα Ειδήσεων.

Εκεί όμως δεν έκανε καλούς λογαριασμούς, γιατί φαίνεται να μη γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο Τμήμα είναι κάπως δύσκολο….

Μετά των καινοτόμων και πρωτοποριακών ιδεών του…. ήταν και η αλλαγή των παρουσιαστών των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων. Κι εδώ από ότι γνωρίζουμε, επιμένει να βάλει στο περιθώριο τους υφισταμένους τακτικούς συνεργάτες και να φέρει άλλο άτομο απ’έξω, το οποίο βέβαια και πάλι θα πρέπει να πληρώνει εξτρά….

Θύελλα οι αντιδράσεις. Αυτός όμως σφυρίζει αδιάφορα. Το βιολί του.

Και ξέρετε ποιαν ήθελε να φέρει; Την Αιμιλία Κενεβέζου! Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Η οποία ήταν στο ΡΙΚ, έφυγε πυροβολώντας και κίνησε ήδη αγωγή ζητώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ αποζημίωση….

Αυτή από τι μάθαμε, σκληρό καρύδι, και αποζημίωση ήθελε για να επιστρέψει και παχυλές απολαβές. ! Τελικά φαίνεται να έχει ναυαγίσει το εγχείρημα αυτό, αφού από τι ακούγεται έχει ήδη προσεγγίσει τον ALPHA και ίσως αυτή την στιγμή που μιλάμε να έχει υπογράψει…

Και ερωτούμε :

Όλους τους τακτικούς συνεργάτες του ΡΙΚ, που ήδη υπάρχουν και εργάζονται στην τηλεόραση, τί σκοπεύει να τους κάνει ο κύριος Μαραθεύτης και η αυλή του;

Γιατί αυτή η μανία, συνεχώς να τοποθετεί εξωτερικούς συνεργάτες;

Και με ποια λεφτά θα τους πληρώνει;

Ένα είναι το σίγουρο. Με το Τμήμα Ειδήσεων που έβαλε χέρι, θα δυσκολευτεί αρκετά. Κατά τα άλλα, συνεχίζει και τις αλλαγές που του εισηγούνται τετ α τετ στα διάφορα γεύματα, πάρτι και δείπνα οι γνωστοί κολλητοί του φίλοι και φίλες…….

Εκείνο που μένει να δούμε, ή μάλλον να ακούσουμε είναι η έκρηξη που θα κάνει το ηφαίστειο, αλλά και τη ποσότητα λάβας που θα βγάλει…..