Ζώδια και Αστρολογία σχέσεων

Ζώδια και Αστρολογία σχέσεων

Για καλύτερες προβλέψεις διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μην δοκιμάζετε τα νεύρα κανενός. Και ειδικά του ανθρώπου σας. Μπορεί να μην ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε, αλλά καλύτερα να του δώσετε χρόνο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Το να είστε ευγενείς, ακόμη και με άτομα που ανήκουν στο παρελθόν σας, ή δεν σας έδωσαν αυτό που ζητάτε, σίγουρα είναι υπέρ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι: Η αυτοπεποίθηση σας, έχει πιάσει ταβάνι. Αυτό είναι και κάτι που σας δείχνει ακόμη μι γοητευτικούς στο άλλο φύλο. Οι εκπλήξεις πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Μην κάνετε τόσα πολλά νάζια και καθυστερείτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό έχει μόνο ουσία στην αρχή…μετά έρχονται τα καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Είναι στον χαρακτήρα σας, να απομακρύνεστε από άτομα, που από την πρώτη στιγμή δείχνουν τον μέτριο χαρακτήρα τους και τις άσχημες προθέσεις τους.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

 

Παρθένος: Είναι μια εποχή που όλα πρέπει να μπουν σε μια τάξη. Αυτό είναι και κάτι που εδώ και καιρό, ο άνθρωπος σας επιθυμεί να το συζητήσει μαζί σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Η ζήλια δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, και το ξέρετε. Άρα, μην χάνεστε μέσα σε αυτό το συναίσθημα γενικότερα. Υπάρχουν και …. Άλλοι μεθόδοι.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Τα μάτια σας μαρτυρούν ότι δεν είστε ευτυχείς, με την αισθηματική ζωή του έχετε. Είτε μιλήστε στον άνθρωπος σας, είστε πάρτε αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

 

Τοξότης: Είσαστε μέσα σε έναν κυκεώνα, καταστάσεων και ανθρώπων, που όλοι κάτι ζητούν – απαιτούν από εσάς. Σίγουρα ξέρετε τι να κάνετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Είσαστε από τους αριστοκράτες του ζωδιακού και το μόνο που περιμένουν όλοι από εσάς, είναι να ασχοληθείτε σωστά με τα πάντα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Κάποιες φορές αισθάνεστε ότι δεν έχετε την πλήρη προσοχή του ανθρώπου σας. Αν τελικά ισχύει, καλύτερα να του το πείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Οι συμπεριφορές κάποιων, αν τελικά δεν σας αρέσουν – ταιριάζουν, καλύτερα άμεσα να απομακρυνθείτε και να βρείτε την ησυχία σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς