Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Κάτω από τη λάμψη της συνεργατικής Σελήνης στον Υδροχόο αυτού του Σαββατοκύριακου, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι δεν αργεί να ξημερώσει. Αντιθέτως, θα ξημερώσει μια καταπληκτική ημέρα! Βάλτε μερικές ακόμη καρέκλες γύρω από το τραπέζι και καλωσορίστε τις διαφορετικές γνώμες στο έργο ή την αποστολή σας. Μην παραιτηθείτε από το ρόλο του συντονιστή και η συνάντηση δεν πρόκειται να καταλήξει σε χάος.

Αργότερα το Σάββατο, όταν η Σελήνη πέσει πάνω στον επιθετικό Άρη, μπορεί να προτιμήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο σπίτι παρά τους αγχωτικούς, γεμάτους χώρους των μπαρ. Αν έχετε εισιτήρια για μια παράσταση, φτάστε εκεί νωρίς, ώστε να μπορέσετε να βρείτε τις καλύτερες δυνατές θέσεις. Το απόγευμα της Κυριακής, η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μερικούς αγώνες εξουσίας. Αντί να παλεύετε για το θρόνο, αφήστε κάποιον άλλο να παίξει τη βασίλισσα για σήμερα. Το σχέδιό της μπορεί να είναι πιο ελκυστικό απ’ ό,τι πιστεύατε!

 Ταύρος

Φημίζεστε για την επιμονή σας και αυτό θα αποδειχθεί το Σάββατο. Κάντε υπομονή, Ταύροι! Είστε τόσο κοντά στην επίτευξη ενός μεγάλου επαγγελματικού στόχου σας και η αποφασιστική Σελήνη στον Υδροχόο και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας σάς δίνει την έξαρση της δύναμης που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Όταν όλοι θα τρέξουν στην παραλία, αδράξτε την μοναχική ώρα και πατήστε το γκάζι! Μπορείτε πάντα να τους βρείτε αργότερα για να γιορτάσετε την ολοκλήρωση αυτής της καθυστερημένης αποστολής.

Μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά με την διασκέδαση την Κυριακή, ωστόσο. Με την ηδονιστική Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη, οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν θα ακούσουν με χαρά τις κουραστικές επαγγελματικές συζητήσεις σας ενώ προσπαθούν να χαλαρώσουν. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί δύσκολο το να τους μαζέψετε για μια δουλειά στο σπίτι, αλλά μην το αφήσετε αυτό να σας σταματήσει απ’ το να φτιάξετε τον κήπο σας και να οργανώσετε ανά χρώμα τη ντουλάπα σας!

Δίδυμοι

Αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στον οραματιστή Υδροχόο και στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, το κοσμικό μήνυμα είναι: Αν κάτι αξίζει να το κάνετε, αξίζει να το κάνετε μέχρι τέλους. Οι ιδέες σας μπορεί να φαντάζουν περίεργες σε μερικούς, αλλά αυτό δεν σας έχει σταματήσει ποτέ στο παρελθόν. Μπορεί να έχετε την έμπνευση να ταξιδέψετε, να κάνετε ένα μάθημα ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια δεύτερη δουλειά.

Δεν χρειάζεται να βιαστείτε, ειδικά με τον ανάδρομο Άρη δίπλα στη Σελήνη το Σάββατο. Τα μικρά βήματα που γίνονται τώρα μπορούν να στήσουν τη σκηνή για ένα τεράστιο άλμα αργότερα. Την Κυριακή, μια διπλωματική συζήτηση μπορεί να εξελιχθεί σε μια μεγάλη μάχη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Αν δεν είστε προετοιμασμένοι να δείτε μια σχέση να φλέγεται, μην αγγίζετε αυτά τα ευαίσθητα θέματα, ειδικά με αδέλφια, γείτονες ή στενούς φίλους!

Καρκίνος

Λίγη ησυχία, παρακαλώ! Με μια εσωστρεφή Σελήνη στον Υδροχόο που φωτίζει τον εσωτερικό όγδοο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, μπορεί να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι απ’ ό,τι συνήθως στην ενέργεια των άλλων ανθρώπων. Αν δεν χρειάζεται να αλληλεπιδράσετε μαζί τους, υποχωρήστε στο καβούκι σας, Καρκίνοι. Είναι δικαίωμά σας! Απλώς μην νιώσετε τόσο άνετα εκεί που κατά τύχη (επίτηδες) ξεχάσετε να βγείτε. Ο ενθουσιώδης Άρης συνδέεται με τη Σελήνη το Σάββατο και μπορεί να σας βάλει πίσω στον κυκλώνα της δράσης –ενδεχομένως με μια επανασύνδεση με κάποιον σέξι πρώην!

Προσοχή, ωστόσο, στη καταναλωτική θεραπεία την Κυριακή. Με την Αφροδίτη που αγαπά την απόλαυση να αποσπά την προσοχή της Σελήνης, δεν θα έχετε μεγάλη αυτοσυγκράτηση μπροστά σε όμορφα, λαμπερά πράγματα. Εάν πρόκειται να ξοδέψετε, κάντε έναν προϋπολογισμό ψυχαγωγίας (δηλαδή: μόνο μετρητά και κλειδώστε τη χρεωστική σας κάρτα!).

Λέων

Δείξτε λίγη περισσότερη αγάπη και εκτίμηση στους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Λέοντες. Η Σελήνη φωτίζει τον Οίκο των σχέσεων σας και σας κάνει να νιώθετε αγάπη και στοργή για τον εσωτερικό κύκλο σας. Και όταν πρόκειται για τη διατήρηση μιας επιτυχημένης επιχείρησης ή μιας δημιουργικής συνεργασίας, δεν έχει μόνο σημασία το ποιον γνωρίζετε αλλά και το πώς προχωράτε. Αντιμετωπίστε τους άλλους με σεβασμό και καλοσύνη και μπορείτε να περιμένετε το ίδιο ως αντάλλαγμα. Αλλά θεωρήστε τους δεδομένους ή ξεσπάστε πάνω τους και μπορεί να βρεθείτε να δουλεύετε μόνοι σας.

Έχετε κρατήσει για τον εαυτό σας βασικές πληροφορίες σε μια σχέση; Όπως, ας πούμε, τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τα γούστα σας; Δεν θα μπορέσετε να τις κρύψετε κάτω από την αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης της Κυριακής. Όσο αμήχανο κι αν είναι να πείτε στους άλλους ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερα, το να τους αφήνετε να έχουν αυταπάτες είναι εξίσου άδικο. Απλώς φροντίστε η συζήτηση να γίνει σε ένα ήρεμο και περιποιητικό περιβάλλον.

Παρθένος

Είστε στο στοιχείο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να ενεργοποιεί τον έκτο Οίκο σας, της υπηρεσίας και της λεπτομέρειας. Είτε φτιάχνετε επιτέλους τον κήπο σας είτε πουλάτε τα βίνταντζ έπιπλά σας, ήρθε η ώρα να μοιράσετε τα χαρτιά. Με τον θορυβώδη Άρη δίπλα στη Σελήνη το Σάββατο, μπορείτε να οργανώσετε τα πάντα σε χρόνο μηδέν. Είστε ευχαριστημένοι όταν όλα είναι στην κατάλληλη θέση και τρέχουν σαν καλολαδωμένο μηχάνημα, έτσι συστηματοποιήστε και οργανώστε όσο θέλετε.

Αλλά σχεδιάστε να χαλαρώσετε την Κυριακή, όταν η καταπονημένη Αφροδίτη στον Λέοντα σας βάζει σε ονειροπόλα διάθεση. Αυτή η ονειροπόληση θα γίνει καλύτερα σε ένα πανέμορφο υπαίθριο σκηνικό, έτσι αρπάξτε ένα βιβλίο και χαλαρώστε σε μια ψάθα στο πάρκο ή στην παραλία!

Ζυγός

Υπάρχουν κι άλλα στη ζωή εκτός από τη δουλειά, Ζυγοί, και το κοινωνικό ζώδιό σας το γνωρίζει καλύτερα από όλους. Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ μια κοινωνική Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεται στον πέμπτο Οίκο σας της διασκέδασης, αφήστε τη δημιουργική και ρομαντική πλευρά σας να παίξει. Αν έχετε δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό, εξισορροπήστε τη ζωή σας με το να συνδεθείτε πάλι με τους αγαπημένους σας. Πικνίκ στο πάρκο; Καραόκε;

Μάλλον, όμως, θα θέλετε να γυρίσετε νωρίς το βράδυ, γιατί ο αγχωτικός Άρης ρίχνει στη Σελήνη μια σκληρή ακτίνα το Σάββατο το βράδυ και δεν θα έχετε μεγάλη ανοχή για τα πλήθη. Την Κυριακή, μην αφήσετε το φόβο για το τι μπορεί να χάσετε να σας κάνει να ξεχάσετε με ποιους περνάτε καλά. Παρόλο που θέλετε πολύ να βρεθείτε με μια νέα ομάδα φίλων, ο καλύτερος φίλος σας ή το άλλο σας μισό μπορεί να θέλει λίγο τετ-α-τετ χρόνο μαζί σας. Ίσως να μπορείτε να τα κάνετε όλα, Ζυγοί, αλλά αν αυτό σημαίνει ότι θα περιορίσετε την ώρα σας με τα VIP άτομα, μην το σκεφτείτε καν!

Σκορπιός

Πού πηγαίνετε έτσι βιαστικά, Σκορπιοί; Το σπίτι σάς μαγνητίζει περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς μια Σελήνη στον άνετο Υδροχόο τροφοδοτεί τον τέταρτο Οίκο σας. Χαλαρώστε και δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να φροντίσει τις δουλειές του. Πιείτε ένα δεύτερο φλιτζάνι καφέ και δείτε πώς θα νιώσετε όταν κάνετε χαλαρά τις δουλειές του σπιτιού –μπορεί ακόμη και να βρείτε κάποια χαρά κάνοντας τις. Αν έχετε μπουγάδα, ρίξτε στο πλυντήριο και μια στιλάτη αλλαξιά.

Μια δέσμη ενεργοποίησης από τον πλανήτη της δράσης Άρη μπορεί να σας κάνει ξαφνικά να λαχταράτε ένα δείπνο με την παρέα σας ή μια διασκεδαστική βραδιά έξω με τους πιο κοντινούς φίλους σας. Την Κυριακή, προσπαθήστε να μην είστε τόσο προσανατολισμένοι στην αποστολή όταν κοινωνικοποιήστε. Όχι, δεν θέλετε να χάσετε το χρόνο σας με ανθρώπους που δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα στη ζωή σας. Αλλά χάρη σε μια αποκρυπτική αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης, μπορεί να σπεύσετε να κρίνετε και να απορρίψετε κατά λάθος έναν πιο ήσυχο τύπο που αξίζει να γνωρίσετε.

Τοξότης

Οι προσκλήσεις είναι πολλές, Τοξότες, και έχετε σχεδόν υπερβολικά πολλές εξαιρετικές επιλογές για να διαλέξετε (αλλά αυτό ακριβώς δεν είναι που αρέσει στο επεκτατικό ζώδιό σας;). Μην βιαστείτε να δεσμευθείτε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ μια εκλεκτική Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον τρίτο Οίκο σας της περιέργειας. Η φιλική ενέργειά σας θα μπορούσε να προσελκύσει ανθρώπους και έργα που μαγεύουν, και θα θέλετε να μπορείτε να τα απολαύσετε στο έπακρο.

Μπορεί να φτάσετε σε ένα σημείο κορεσμού μέχρι την Κυριακή, όμως, όταν η Αφροδίτη βρεθεί σε αντίθεση με τη Σελήνη. Μείνετε σε τετ-α-τετ μόνο, με άτομα που μπορούν να ακολουθήσουν το ανέμελο στυλ σας. Κάτω από αυτά τα αυθόρμητα άστρα, μπορεί να ξεκινήσετε με μια βόλτα σε μια υπαίθρια αγορά μόνο για να καταλήξετε για χορό σε ένα παραθαλάσσιο κλαμπ και έπειτα για τατουάζ!

Αιγόκερως

Σφυρίζετε ενώ δουλεύετε, Αιγόκεροι. Η Σελήνη φωτίζει τον εργατικό δεύτερο Οίκο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, δίνοντάς σας όλα τα κίνητρα που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε εκείνα τα πράγματα που δεν τελειώσατε την περασμένη εβδομάδα. Έχετε μερικούς μεγάλους στόχους και θέλετε να τους αφαιρέσετε από τη λίστα των υποχρεώσεών σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με το να αποφύγετε τις πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Έχετε πολύ καλή εστίαση, Αιγόκεροι, αλλά όταν προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, μειώνετε την απόδοσή σας. Επιμείνετε μέχρι να τελειώσετε κι έπειτα γιορτάστε με ένα πλούσιο δείπνο και ίσως με λίγο χορό, όταν ο ενεργητικός Άρης συναντά τη Σελήνη το βράδυ του Σαββάτου.

Προσέξτε τις δαπάνες σας την Κυριακή, καθώς η Σελήνη και η Αφροδίτη, που θέλει ότι βλέπει, σας παρασύρουν στη λαγουδότρυπα της καταναλωτικής θεραπείας. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα υπέροχο κολιέ… ή ένα αεροπορικό εισιτήριο για το Περού. Η εξοικονόμηση μπορεί να είναι καλύτερη στρατηγική για τώρα!

Υδροχόος

Μείνετε ο εαυτός σας, Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας όλο το Σαββατοκύριακο, θα είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Έχετε το μικρόφωνο στα χέρια σας: ποιο μήνυμα θέλετε να περάσετε στον κόσμο; Οι άλλοι είναι ανοιχτοί στις περίφημα πρωτότυπες ιδέες σας, οπότε μην φοβάστε ότι θα είναι πολύ περίεργες. Το να σκέφτεσαι έξω από τα όρια είναι απλώς ο τρόπος που λειτουργείτε. Με τον δυναμικό Άρη να ενώνεται με τη Σελήνη το βράδυ του Σαββάτου, μπορεί να νιώθετε ανησυχία όταν κάθεστε για πολύ. Αφήστε τον κινηματογράφο για άλλη στιγμή και πηγαίνετε για χορό!

Μιλήστε με τον εσωτερικό σας κύκλο την Κυριακή το βράδυ, καθώς ο πλανήτης της αγάπης Αφροδίτη βρίσκεται σε μια αντίθεση με τη Σελήνη. Ένα μήνυμα που λέει «πώς ήταν το Σαββατοκύριακο σου;», μπορεί να μην είναι αρκετό σε ορισμένες περιπτώσεις. Κάντε ένα τηλεφώνημα ή βγείτε με μια μικρή παρέα για δείπνο ή ένα ποτήρι κρασί νωρίς το βράδυ.

Ιχθύες

Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, Ιχθύες. Μια ενδοσκοπική Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεται στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης και της επούλωσης, και η προσοχή σας γυρνά στην εσωτερική σας ζωή –όχι σε προθεσμίες και απαιτητικούς πελάτες. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε, αλλά κρατήστε την ενέργειά σας για το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο ανήσυχος Άρης ακτινοβολήσει τη Σελήνη, φέρνοντας ενδεχομένως έναν κατακλυσμό απρόβλεπτων σχεδίων και δελεαστικών προσκλήσεων. Ικανοποιήστε την ακουστική σας πλευρά με ζωντανή μουσική, χορό ή ακόμα και μια θεραπεία με ήχο στο τοπικό στούντιο γιόγκα.

Την Κυριακή, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε τον Καλύτερο Υποστηρικτικό ρόλο σε κάποιον αγαπημένο σας, που πάντα ήταν εκεί για εσάς. Με την επικεντρωμένη στην καρδιά Αφροδίτη σε αντίθεση με τη Σελήνη, η συμπόνια χρειάζεται περισσότερο απ’ τις συμβουλές. Απλώς ακούστε τα προβλήματά τους και δώστε τους έναν ώμο για να ακουμπήσουν, αν χρειαστεί. Στην ιερή αυτή στιγμή που θα τους ακούτε προσεκτικά, θα προκύψουν οι απαντήσεις που ψάχνουν από μόνες τους.