Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προς Τζίμι Κίμελ: Μουντιάλ χωρίς εμένα, δεν είναι Μουντιάλ (Video)

Πραγματικό ρεσιτάλ έδωσε με τις ατάκες του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όταν εμφανίστηκε στο σόου του Τζίμι Κίμελ.

Ο Σουηδός, που πλέον παίζει στο Λος Αντζελες, στους Galaxy, μίλησε για όλα: από το πώς κάνει τους πάντες γύρω του διάσημους, μέχρι το αν θα παίξει στο Μουντιάλ. Αν και στο τελευταίο θέμα απέφυγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.

«Ναι, θα πάω στο Μουντιάλ», απάντησε, όταν τον ρώτησε ο Κίμελ για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού στη Ρωσία. Οταν ο παρουσιαστής του ζήτησε να διευκρινίσει αν θα πάει ως παίκτης ή με κάποιο άλλο ρόλο, δεν πήρε σαφή απάντηση. «Είπα ότι θα πάω. Αν πω περισσότερα, ο κόσμος θα με κρεμάσει. Πρέπει να προσέξω τι θα πω… Ενα Μουντιάλ χωρίς εμένα, δεν είναι Μουντιάλ», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Ο 36χρονος ήταν απολαυστικός σε όλη τη συνέντευξη. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η τελευταία… δόνηση στο Λος Αντζελες δεν οφειλόταν στον Εγκέλαδο αλλά στο γεγονός ότι ο ίδιος έφτασε στην πόλη, είπε ότι κάνει τους συμπαίκτες του διάσημους- «όπως και εσένα», πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Τζίμι Κίμελ- ενώ είπε ότι φταίει ο ίδιος που τον αναγνωρίζουν και στις ΗΠΑ. «Οταν παίζεις όπως εγώ…», εξήγησε, με τη γνωστή αυτοπεποίθησή του.

Οσο για το ότι δεν φέρεται ως κλασικός Σουηδός, παραδέχθηκε ότι αυτό είναι αλήθεια. Και πρόσθεσε γελώντας: «Εβαλα τη Σουηδία στον χάρτη»!