Ερωτευμένη η Πάμελα Άντερσον με κατά 20 χρόνια νεότερό της ποδοσφαιριστή (Photos)

Για τα μάτια ενός ποδοσφαιριστή άλλαξε τη ζωή της η διάσημη σταρ, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το Μαλιμπού και να μείνει σε μια εντυπωσιακή βίλα στη Μασσαλία.

Ο λόγος για τον κατά 20 χρόνια νεότερό της, ποδοσφαιριστή της ομάδας Ολυμπιακός Μασσαλίας, Αντίλ Ραμί.

Μάλιστα, η Πάμελα Άντερσον εξέφρασε την αγάπη της για τη… νότια Γαλλία: «Την λατρεύω! Η γεωγραφία της, το ντεκόρ της, τα δρομάκια της, τα μουσεία της… Ορισμένοι λένε ότι η πόλη δεν είναι ασφαλής. Εγώ πιστεύω ότι είναι απλά αυθεντική και νιώθω ασφάλεια εδώ. Αυτή η πόλη μου μοιάζει. Οι άνθρωποι είναι αληθινοί, δυνατοί, παθιασμένοι και λατρεύουν το ποδόσφαιρο!». Έτσι αποφάσισε να κάνει και μαθήματα γαλλικών για να μάθει καλά την γλώσσα του αγαπημένου της.

Η Άντερσον γνώρισε από κοντά τον αμυντικό στο Grand Prix του Μονακό και έκτοτε έγιναν αχώριστοι.
Στην αρχή, έμεναν στο ξενοδοχείο της Μασσαλίας Intercontinental, στο παλιό λιμάνι, και στη συνέχεια αγόρασαν τη βίλα αξίας τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Για τη ζωή της με τον ποδοσφαιριστή, δήλωσε: «Αγαπούμε την απλότητα. Μας αρέσει να μένουμε σπίτι, εγώ ετοιμάζω πιάτα vegan που εκείνος λατρεύει. Περνάμε ήσυχες βραδιές, ήσυχοι, σπίτι μας, με τον σκύλο μας. Έχουμε μια ζωή υγιή, ήρεμη, χωρίς επιδείξεις, ευτυχισμένη».

Επίσης, η Πάμελα Αντερσον πολλές φορές παρακολουθεί τον αγαπημένο της στο γήπεδο και βλέπει τα ματς ως μια υπέροχη χορογραφία, όπως τονίζει.