ΕΛΑΜ: Προκαλούν τα κόμματα με την επιλεκτική ευαισθησία τους

ΕΛΑΜ: Προκαλούν τα κόμματα με την επιλεκτική ευαισθησία τους

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο στηλιτεύουμε την στάση όλων των πολιτικών κομμάτων, που με μιας εξέδωσαν ανακοινώσεις για να καταδικάσουν τις ενέργειες της Τουρκίας να παραπέμψει σε δίκη τουρκοκύπριους δημοσιογράφους.

Σε αντίστοιχη περίπτωση, πριν λίγες μέρες, κανείς δεν εξέδωσε ούτε και μια καταδικαστική ανακοίνωση, όταν μετά από εντολές του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου, η αστυνομία συνέλαβε τρεις οικογενειάρχες και εννέα φοιτητές, γιατί τόλμησαν να φωνάξουν ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.

Επί τη ευκαιρία, δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε και τα όσα συνέβησαν σε εκδήλωση των Κερυνειωτών στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, όπου προσπάθησαν να συλλάβουν ένα ηλικιωμένο, γιατί φώναξε στον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη «Κύριε Υπουργέ, δεν θέλουμε επανένωση που θα τουρκοποιεί τον τόπο μας, αλλά απελευθέρωση για να επιστρέψουμε πίσω στα σπίτια μας». Παρ’ όλο που στον χώρο βρισκόντουσαν εκπρόσωποι από ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα, που σήμερα καταδικάζουν τις ενέργειες της Τουρκίας, εν τούτοις, ο μόνος που αντέδρασε και απέτρεψε την σύλληψη του συμπατριώτη μας, ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδη Γεάδη.

Ως εκ τούτου καλούμε τα πολιτικά κόμματα πρώτα να δουν τα του οίκου μας και να σταματήσουν να προκαλούν, επιδεικνύοντας επιλεκτική ευαισθησία.