ΕΛΑΜ: Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη διπλή επίτροπο, Λήδα Κουρσουμπά

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, σε δηλώσεις του για τις αποκαλύψεις εναντίον της επιτρόπου νομοθεσίας, τόνισε:

“Οργή προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις εις βάρος της διπλής Επιτρόπου, Λήδας Κουρσουμπάς, που αφορούν τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Πιο συγκεκριμένα, η επίλεκτη ομάδα του Αλέκου Μαρκίδη και της Λήδας Κουρσουμπά, επεξεργάζονται νόμους στην βάση του απορριφθέντος σχεδίου Ανάν, με την ανοχή και τις προτροπές της Κυβέρνησης.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο,  απαιτεί να συσταθεί άμεσα Εθνικό Συμβούλιο για να δοθούν εξηγήσεις, γιατί κάποιοι φαίνεται δεν σέβονται την λαϊκή ετυμηγορία και προσπαθούν να νεκραναστήσουν το έκτρωμα του Κόφι Ανάν.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση, αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα, να σεβαστούν τον Κυπριακό Ελληνισμό και να αποκηρύξουν επιτέλους την δυσλειτουργική ουτοπία της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τη FOCUS, ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ, δήλωσε:

Σύμφωνα με δημοσίευμα, κατατέθηκαν χθες στην δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της FOCUS νέα τεκμήρια που προέρχονται από την Βρετανία και την Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση, που κρύφτηκε περίτεχνα κάτω από χαλί, αφορούσε τον χρηματισμό των δύο μεγάλων, κομμάτων της Κύπρου, του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ.

Το ΕΛΑΜ,  είναι το μοναδικό κόμμα που ζητάει επίμονα να υπάρξει διαφάνεια και τιμωρία. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, κανείς εκ των υποψηφίων που θα έφερναν δήθεν την αλλαγή, δεν τόλμησε καν να ψελλίσει το όνομα «Focus».

Αποτελεί λαϊκή απαίτηση να υπάρξει διαφάνεια και παραδειγματική τιμωρία όσων χρηματίστηκαν υπόγεια και παράνομα.”