Διπλό φονικό: Ψυχρός και ατάραχος παραδέχθηκε ότι σκότωσε πρώτα τη γυναίκα

Ψυχρός και ατάραχος ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής παραδέχτηκε ότι σκότωσε τους Γιώργο Χατζηγεωργίο και Ντίνα Σεργίου.

Ο 33χρονος μετά από πολύωρη κατάθεση και αφού πληροφορήθηκε ότι οι άλλοι συλληφθέντες για το διπλό φονικό τον “κάρφωσαν” ότι αυτός διέπραξε το στυγερό έγκλημα στο Στρόβολο, ομολόγησε τις πράξεις του με δίνοντας στους ανακριτές ανατριχιαστικές ελπτομέρειες για τον τρόπο που μπήκε στο σπίτι και πως σκότωσε τα δύο θύματα.

Όπως ανέφερε στους ανακριτές, μπήκε στο σπίτι από παράθυρο στον πάνω όροφο και αμέσως τον αντελήφθη η 59χρονη που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό της. Όταν  άρχισε να φωνάζει  τη μαχαίρωσε. Τις φωνές της άκουσε ο σύζυγός της, που βρισκόταν στο ισόγειο και πιθανόν να έβλεπε τηλεόραση και προσέτρεξε για βοήθεια. Ο 33χρονος είπε ότι τον σκότωσε και αυτόν και μετά έψαξε για το χρηματοκιβώτιο, αλλά δεν το βρήκε.

Στη συνέχεια ξύπνησε τον 15χρονο γιο των θυμάτων και τον οδήγησε στην κουζίνα όπου του ζήτησε να ξεκλειδώσει για να μπει ο συνεργός του. Ο ύποπτος στο τέλος της κατάθεσής του ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ έδειξε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας τον δρόμο διαφυγής του.

Όπως αναφέρουν οι ανακριτικές αρχές το παζλ της υπόθεσης έχει τώρα συμπληρωθεί ενώ αναμένεται η ανανέωση της κράτησης των υπόλοιπων τριών συλληφθένωτων, αύριο.

Μία τραγική υπόθεση, με δύο θύματα που κατασφαγιάστηκαν για ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο δεν υπήρχε;

Πάντως πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα για το οποίο οι 4 ύποπτοι ομολόγησαν με μεγάλη ευκολία….