Διπλό φονικό: Κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης στους 4 συλληφθέντες

Η πολύκροτη υπόθεση με το διπλό φονικό του ζεύγους Γεώργιου  Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, το οποίο συντάραξε το παγκύπριο, αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο στο δικαστήριο για παραπομπή στο Κακουργιοδικείο.

Αστυνομικές πηγές έχουν αναφέρει ότι το ανακριτικό έργο έχει ολοκληρωθεί και ο φάκελος της υπόθεσης παρουσιάστηκε σήμερα στη Νομική Υπηρεσία, όπου δόθηκαν οδηγίες να καταχωρηθεί αύριο  στο δικαστήριο, για παραπομπή και των τεσσάρων συλληφθέντων στο Κακουργιοδικείο.

Αύριο, οι  ανακριτές θα ζητήσουν την ανανέωση του διατάγματος κράτησης και των τεσσάρων κρατουμένων, για το στυγερό έγκλημα του 33χρονου, της συμβίας του, του ετεροθαλή αδελφού του και ενός 22χρονου ο οποίος πήγε μαζί του στο σπίτι των δολοφονηθέντων.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις κρατούμενοι αφορούν φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη και κλοπή, είσοδος ενόπλου με σκοπό την κλοπή, είσοδο στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή και απαγωγή με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και αυτουργία.