Διασωληνωμένος 48χρονος μετά από σοβαρή τροχαία σύγκρουση

Διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 48χρονος οδηγός αυτοκινήτου, μετά από σοβαρή τροχαία σύγκρουση που συνέβη στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 48χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στη διασταύρωση του δρόμου με την οδό Ιθάκης, στην περιοχή Ορόκλινης, το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος στην οδό Ιθάκης, με κατεύθυνση προς το δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Από τη σύγκρουση ο 48χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ στη συνέχεια, διακομίστηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται.

Σημειώνεται ότι στο αυτοκίνητο του 48χρονου, μετά την τροχαία σύγκρουση, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, την οποία κατέσβησαν έγκαιρα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο πιο πάνω 50χρονος οδηγός αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας βάσει Δικαστικού εντάλματος, για σκοπούς διερεύνησης της τροχαίας σύγκρουσης.

Η Τροχαία Λάρνακας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης διερευνούν τα αίτια πρόκλησης της τροχαίας σύγκρουσης.