ΔΗΣΥ: Χρειάζεται η συνεργασία, η ενότητα ολόκληρου του κυπριακού λαού και των πολιτικών ηγεσιών

Χρειάζεται η συνεργασία, η ενότητα ολόκληρου του κυπριακού λαού και των πολιτικών ηγεσιών, ανέφερε σε δήλωση του ο  Προέδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου αναφερόμενος για τις Προεδρικές Εκλογές :

“Σε τρεις μέρες ο κυπριακός λαός με τη λαϊκή του ετυμηγορία πιστεύουμε πως θα σφραγίσει, με πολλή σεμνότητα το λέμε, αυτή την πορεία σταθερότητας της χώρας.

Ψες ήταν το debate των δυο υποψηφίων. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απέδειξε ακόμα μια φορά πως είναι ο Πρόεδρος που χρειάζεται ο τόπος. Και πάλι με πολλή σεμνότητα λέμε πως η Κύπρος και μετά το αποψινό debate έχει Πρόεδρο.

Αυτή την πορεία πρέπει να τη συνεχίσουμε με σταθερά βήματα έχοντας υπόψη πως πρέπει να κρατήσουμε τις γέφυρες για να χτίσουμε μια καλύτερη Κύπρο που για μας η καλύτερη Κύπρος είναι μόνο η επανενωμένη Κύπρος. Χρειάζεται η συνεργασία, η ενότητα ολόκληρου του κυπριακού λαού και των πολιτικών ηγεσιών. Αλλά και στα εσωτερικά ζητήματα, όπως το δήλωσε κι ο Πρόεδρος, δεν υπάρχουν πολιτικοί αντίπαλοι. Όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να αντιμετωπίσουμε τον μόνο αντίπαλο που έχουμε, που είναι τα προβλήματα του λαού μας.

Πιστεύουμε κι ευελπιστούμε πως ο κυπριακός λαός στις 4 του Φεβρουαρίου θα σφραγίσει τη συνέχεια αυτής της πορείας σιγουριάς και ασφάλειας.”