ΔΗΣΥ: Υπουργικό ευρείας κοινωνικής αποδοχής και χωρίς κομματικούς χρωματισμούς

Το νέο Υπουργικό Συμβούλιο είναι ευρείας κοινωνικής αποδοχής και χωρίς κομματικούς χρωματισμούς, ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ:

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός χαιρετίζει την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα, για την σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Μαρτίου.

Πρόκειται για υλοποίηση των όσων προεκλογικά είπε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, για Σώμα το οποίο θα τυγχάνει της ευρείας κοινωνικής αποδοχής αλλά και για Σώμα χωρίς κομματικούς χρωματισμούς. Θεωρούμε ότι η σύνθεση της Κυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη, όπου για πρώτη φορά συμμετέχουν τρεις γυναίκες στο Υπουργικό Συμβούλιο καθώς και Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος όπως και ο συνδυασμός των αρκετών από την μια νέων ανθρώπων και των περισσότερο έμπειρων προσώπων από την άλλη, θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Κοινωνίας των Πολιτών αλλά και στις προκλήσεις της νέας πενταετίας.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συγχαίρει τους Υπουργούς, οι οποίοι αποχωρούν και οι οποίοι κατά τη διάρκεια της πενταετίας εργάστηκαν σε πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με την δική τους συμβολή η Κύπρος σήμερα βρίσκεται σε σταθερά ανοδική οικονομική πορεία.

Παράλληλα ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο. Την ίδια ώρα σημειώνουμε ότι όλοι μας κρινόμαστε από το έργο μας.