ΔΗΣΥ: Την Κυριακή δίνουμε την εντολή στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Την Κυριακή δεν γυρίζουμε πίσω · διαλέγουμε να συνεχιστεί η πορεία, που κάνει την Κύπρο σταθερά καλύτερη, τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου:

Για την κρίσιμη επιλογή που έχουμε να κάνουμε την Κυριακή: διαλέγουμε για την Κύπρο – διαλέγουμε την πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια.

Μπροστά μας έχουμε δυο πολύ διαφορετικές προτάσεις.

Η πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη όχι μόνο χαρακτηρίζεται από πλήρη διαφάνεια, αλλά είναι μια απτή πραγματικότητα. Αυτή την πρόταση την ζει ο κόσμος στην πράξη. Είναι η προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί και που φέρνει καλά αποτελέσματα. Είναι η Κύπρος της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Είναι η Κύπρος που εδώ και μερικά χρόνια αλλάζει συνεχώς προς το καλύτερο και δίνει ελπίδα.

Απέναντί μας έχουμε και την πρόταση που παρουσιάζει το ΑΚΕΛ, με τον κ.Σ.Μαλά. Μια πρόταση που για να μιλήσει ψάχνει υπουργό Οικονομικών «ξένο». Κάποιο ξένο όνομα. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί ο κόσμος ξέρει ότι η οικονομία και η ανάπτυξη είναι για το ΑΚΕΛ σαν ξένη γλώσσα;

Η άλλη πρόταση απέναντί μας είναι οι πολιτικές του ΑΚΕΛ που έρχονται τώρα με άλλο περιτύλιγμα. Είναι πολιτικές που νοιώθουν την ανάγκη να τις κρύψουν και γι’αυτό αναζητούν ψευδώνυμο. Αναζητούν ψευδώνυμα διότι ξέρουν ότι προκαλούν ανησυχία στον κόσμο. Επειδή ξέρουν ότι φέρνουν στο νου μόνο κακές μνήμες.

Τι είναι όμως εκείνο που υπόσχονται αμφισβητώντας τον Πρόεδρο; Όσο και αν θέλουν να το κρύψουν, έρχονται με τις γνωστές πολιτικές και νοοτροπίες και στοχεύουν να αλλάξουν την πορεία της χώρας. Πολιτικές που θα πειράξουν τη σταθερότητα και θα ανακόψουν την ανάπτυξη που κερδίσαμε.

Την Κυριακή όμως, μέσα από μια μεγάλη κινητοποίηση και μια ευρεία πλειοψηφία της κοινωνίας διαλέγουμε την Κύπρο της ανάπτυξης και της δημιουργίας.

Την Κυριακή δίνουμε την εντολή στον Πρόεδρο Αναστασιάδη για να συνεχίσει με πολιτικές που σταθερά κάνουν την Κύπρο καλύτερη.