ΔΗΣΥ: Συνεπείς στην τακτική της άρνησης και του μηδενισμού το ΔΗΚΟ

Συνεπείς στην τακτική της άρνησης και του μηδενισμού, το ΔΗΚΟ και το επιτελείο Παπαδόπουλου, τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου:

“Είναι πραγματικά αξιοπαρατήρητο ότι τόσο το εκλογικό επιτελείο του υποψηφίου Νικόλα Παπαδόπουλου όσο και το ΔΗΚΟ. πρόλαβαν, μέσα σε μόλις μερικές ώρες από τη δημοσίευσή του, και διάβασαν και μελέτησαν το Πρόγραμμα του Προέδρου Αναστασιάδη και βγήκαν και το σχολιάζουν.

Εφ’όσον πρόκειται για ένα περιεκτικό κείμενο πέραν των 130 σελίδων, που καταπιάνεται με όλες τις πτυχές και τους τομείς πολιτικής στην διακυβέρνηση και το εθνικό ζήτημα, θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι

– είτε έχουν… υπεράνθρωπες ικανότητες ανάγνωσης, ανάλυσης και μελέτης

– είτε, το πιο πιθανό, παραμένουν απλώς συνεπείς στην τακτική της άρνησης και του μηδενισμού που χαρακτηρίζει την όλη προεκλογική προσπάθειά τους.

Είχαν εδώ μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι, όπως συνεχώς διακηρύττουν, θέλουν διάλογο στη βάση θέσεων και προτάσεων. Αντ’αυτού έσπευσαν να προβάλουν τη γνωστή πλέον άρνησή τους για το πραγματικό πολιτικό έργο και τα αποτελέσματα που γίνονται αισθητά στη χώρα και εκτιμούνται από τους πολίτες.

Εμείς υπογραμμίζουμε ότι οι προγραμματικές θέσεις και το συγκροτημένο σχέδιο για τη χώρα που παρουσιάζει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απευθύνονται στους πολίτες, την κρίση των οποίων εμπιστευόμαστε, και όχι σε όσους προκατειλημμένα επιδίδονται σε συστηματικό μηδενισμό.”