ΔΗΣΥ: Περιμένουμε τον κ. Περδίκη να δείξει την ίδια ευαισθησία και για την εκστρατεία Παπαδόπουλου

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο  Δημοκρατικός Συναγερμός αναφέρεται στις δηλώσεις του Γιώργου περδίκη για το κόστος της εκδήλωσης απολογισμού του έργου του Προέδρου Αναστασιάδη και τονίζει ότι περιμένουμε τον κ. Περδίκη να δείξει την ίδια ευαισθησία και για την προεκλογική εκστρατεία Νικόλα Παπαδόπουλου:

“Σημειώνουμε την ευαισθησία του κ. Γιώργου Περδίκη και αφού το ζητά συμφωνούμε με την πρόθεση να γίνει έλεγχος από τον Γενικό Ελεγκτή για δαπάνες που έγιναν για την εκδήλωση απολογισμού του έργου του Προέδρου της Δημοκρατίας, στην οποία εξήγγειλε και την υποψηφιότητά του.

Πιστεύουμε ότι ο κ. Περδίκης έχει ανάλογη ευαισθησία και θα ζητήσει να γίνει έλεγχος και για όλες αυτές τις δαπάνες που εδώ και αρκετούς μήνες γίνονται τόσο πληθωρικά από το εκλογικό επιτελείο και τον υποψήφιο κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, τόσο στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και αλλού.

Αναμένουμε ότι ο κ. Περδίκης, που διακρίνεται για την ευαισθησία του σε αυτά τα ζητήματα, θα προτείνει να γίνει και αυτή η έρευνα, διότι βλέπουμε ότι οι πολίτες σκανδαλίζονται από την πολυδάπανη εκστρατεία Παπαδόπουλου την ώρα που γνωρίζουν ότι υπάρχει πολύ συγκεκριμένος περιορισμός δαπανών στη νομοθεσία”.