ΔΗΣΥ: Ο κ. Παπαδόπουλος μοιράζει μεγαλόστομες προεκλογικές υποσχέσεις

Σε ανακοίνωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου αναφέρθηκε τόσο στις δηλώσει Σταύρου Μαλά όσο και στις δηλώσεις Νικόλα Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα είπε πως η αναφορά του κ. Μαλα πως τα “τελευταία 25 χρόνια εφαρμόζεται στην Κύπρο μοντέλο ευκαιριακής ανάπτυξης” κάτι το οποίο “δεν είναι ακριβές”

“Για χρόνια υπήρξε πράγματι ανάπτυξη στην Κύπρο – εκτός όμως από τα χρόνια της διακυβέρνησης ΑΚΕΛ, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ως υπουργός του Δημήτρη Χριστόφια. Τότε που ζήσαμε ένα μαύρο διάλειμμα χρεοκοπίας της χώρας, με ύφεση, ανεργία, κοινωνικά παντοπωλεία για επιβίωση” τόνισε.

Αναφέρετε επίσης με την διακυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη ” αντικαταστήσαμε τη χρεοκοπία με την ανάπτυξη και τα κοινωνικά παντοπωλεία με το εγγυημένο εισόδημα”. Τώρα, από το 2015, έχουμε ξανά ανάπτυξη, αφού η κυβέρνησή Αναστασιάδη έβγαλε τη χώρα από τη μαύρη τρύπα και τα μνημόνια. Συνεχή και επιταχυνόμενη ανάπτυξη που φέτος τρέχει με ρυθμό πάνω από 3,5%. Τώρα, σταδιακά, αντικαθίσταται και το εγγυημένο εισόδημα με θέσεις εργασίας τις οποίες δημιουργεί η συνεχής ανάπτυξη. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με ανάπτυξη που ανοίγει θέσεις εργασίας και επιτρέπει και το Γενικό Σχέδιο Υγείας”.

Σε ότι αφορά τις δηλώσει του Νικόλα Παπαδόπουλου “ότι πρέπει να αποκαταστήσουμε τους συνταξιούχους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που γονατίζουν, τους νέους που μεταναστεύουν” τονίζεται στην ανακοίνωση πως υτή ακριβώς είναι η πολιτική της κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη. Που μεταμόρφωσε θετικά τη χώρα, από τη χρεοκοπία στην ανάπτυξη. Προβλήματα υπάρχουν ακόμα. Για να τα αντιμετωπίσουμε όμως θέλουμε ανάπτυξη. Την ανάπτυξη που φέρνουν οι πολιτικές της κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη”.

“Πολιτικές τις οποίες και ο ίδιος ο κ.Νικόλας Παπαδόπουλος αναγνώριζε και ψήφιζε. Μέχρι το 2016, όταν αποφάσισε να είναι ο ίδιος υποψήφιος για τις εκλογές. Το συμφέρον του πολίτη, του νέου, του συνταξιούχου, του μικρομεσαίου επιχειρηματία… είναι να συνεχιστούν αυτές οι πολιτικές και όχι να ψάχνουμε μεγαλόστομες προεκλογικές υποσχέσεις που μοιράζει ο κ. Παπαδόπουλος” αναφέρετε.

“Στον κ. Μαλά λέμε ότι αντικαταστήσαμε τα κοινωνικά παντοπωλεία και τη φτώχεια της χρεοκοπίας με το εγγυημένο εισόδημα. Στον κ. Παπαδόπουλο λέμε ότι αντικαθιστούμε το εγγυημένο εισόδημα με θέσεις εργασίας που φέρνει η ανάπτυξη” καταλήξει η ανακοίνωση.